Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Candice Marlowe
Születési idő:
1987
Nem:
Korszak: Modern kor
Candice Marlowe
(23-28)
Jósnő
Testalkat:
A maga 170 centijével nem magasodik ki az átlagból. Alkatilag nem az a deszka típus, ott gömbölyödik, ahol kell.
Vonások:
Bájos, mosolygós, nőies vonások jellemzőek rá, bőre kicsit kreolos árnyalatú.
Szem:
Szürkészöld.
Haj:
Hosszú, nyáron előfordul, hogy szinte teljesen szőke, de inkább a szőkés-barnás árnyalat jellemző rá, egy leheletnyi hullámossággal.
Általános öltözet:
Szeret elegánsan öltözni, de az utóbbi időben ezt nem igazán engedheti meg magának, munkájából kifolyóan. Így többet látni színes, lenge, selyemhatású összeállításokban, vagy éppen nem sokat takaró, akrobatáékra hajazó felszerelésben. (De mivel a fellépések nagy százalékában gepárdként van jelen, így nagy eséllyel inkább láttad nagymacskaként. Ilyenkor "pettyes és puha" - idézet valakitől.)
Első benyomás, kisugárzás:
Elsőre megállapítható, hogy egy kifejezetten barátságos, közvetlen lány; aki néha már bemutatkozás előtt tudja a neved. Hamar kiderül, hogy a beszélőkéje igen jó, kifejezetten jól megérteti magát másokkal és kellemesen el lehet tölteni az időt, hacsak... nem gepárd alakjában látod. Akkor is el lehet vele lenni, bár ez annak függvénye, hogy ki is vagy pontosan.
Leírás
"Reggel új életet kezdek." A sors szereti aláaknázni ezt a négy szót.

Mondhatnánk ugye, hogy mint jóstehetség, úgy igazából egy csodálatos jövő nézhetett volna elém, nem de? Megjósolhatnám a lottószámokat, vagy melyik a legjobb bankbefektetés, esetleg megtalálhatnék valami rég elrejtett, hatalmas kincset. Az emberek ilyenkor felejtik el, hogy a jóslás alapvetően nem arról szól, hogy "miképp találjak meg" dolgokat. Igen, megláthatok bizonyos jeleket, vagy ráérezhetek melyik nap nem kéne felkelnem - de ezt nem lehet mindig annyira irányítani, hogy tökéletes választ kapj. Lehet egyik nap tudlak figyelmeztetni, hogy vigyázz, mert 15:03 perckor ha nem nézel szét a zebrán, akkor elüt egy kék BMW, de lehet csak annyit tudok neked mondani, hogy inkább maradj otthon, mert baj közeleg. És akkor jön a kérdés: milyen baj? Én persze meg csak széttárhatom a kezem, pisloghatok rád és közölhetem... hogy nem vagyok biztos a tippjeimben.
Ha azt mondhatnánk, hogy van valahol egy személy, aki küldi nekem ezeket az információkat... akkor azt kell mondjam, hogy egy nagyon tréfáskedvű egyed. Miért is? Mert láttam, hogy össze fogok jönni egy vámpírral - de azt nem tudtam, hogy a harapása függője leszek, mint ahogy azt se, hogy néhány órát miatta fogok a sitten ülni. Láttam azt is, hogy a következő párom is egy vámpír lesz - azt nem, hogy valójában egy háremtartás része leszek és esze ágában se lesz vámpírt csinálni belőlem... mert neki jobb egy vércicus. Az táplálóbb. Igen, azóta hatszor megbántam, hogy nem hallgattam drága édesanyámra vagy a bátyámra és kamatoztattam tehetségemet a számok, a színek, vagy a jóslás terén... de késő bánat.
Tehát... jobb napokon délután háromtól másnap hajnali kettőig jósolgatok mindenféle jött-ment egyednek... rosszabb napokban meg én vagyok Yakira, a gepárd. Ugye milyen remek dolog? Nem. Nem az. És ezt se láttam!!!

Karakterkép:
Lauren Conrad