Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Crízdeam
Születési idő:
1219
Nem:
Férfi
Korszak: Középkor
Crízdeam
(17)
Hóhér
Testalkat:
Magas, karcsú, inkább fiú mintsem féri. (173 cm)
Vonások:
Fiús vonásait még nem érte el a felnőttkor, de erős állkapcsa és széles álla láttán feltételezhető, hogy ha felnő akár férfias is lehetett volna.
Szem:
Nagy szemei aranyló borostyán sárgák, kissé cirmozottan, mint a hüllőké.
Haj:
Hosszú, a fényben vörösnek tetsző, de az árnyékban inkább barnába hajló. Attól függően, épp nyertes vagy vesztes csatán van túl a vállától a derekáig érhet.
Általános öltözet:
Többnyire hagyományos, egyszerű öltözetet visel, fehér inget, megfakult kiltet. Teljes öltözetet csak harcba visel, a nyakában a klánjának jelképét ábrázoló kicsorbult medált.
Első benyomás, kisugárzás:
Mivel alapvetően szép arcú, nem túl megtermett fiú, még megnyerőnek is mondhatnánk. De van valami furcsa, nem túl bizalomgerjesztő benne. Az a különös szemszín, az a furcsa, néha sziszegő hang amit kiad, és nem utolsó sorban, ha hozzáérsz, a bőre itt-ott mintha kígyóbőrből volna. És hozzátéve azt, hogy a skót földeken nagyjából mindenki tudja ki ő, és mivel foglalkozik, összességében az emberek inkább elkerülik, mintsem, hogy ujjat húzzanak vele.
Leírás

Talanok ezt látják: Egy fiatal skót fiú, ruházata alapján nem túl tehetős, éles szeműek kiszúrhatják, hogy a Brodie klán egy elkószált sarja lehet. Illúzió takarja a különcségeit.

Mágusok ezt látják: Egy kissé hüllőre emlékeztető fiú, nem túl bizalomgerjesztő, de nem is különösebben fenyegető.

Éjlények ezt látják: Mivel messze földön hírhedt, és könnyen beazonosítható, ezért amerre jár, már tudják: a herceg hóhéra a közelben van. Jobb lesz vigyázni.

Auralátók ezt látják: Elég erős hydromágus, szerviens, valami betegség kering a vérében.

Élet és halálmágiával ez látható: A tizenharmadik század elején születhetett, tizenhét éves kora óta szerviens, bakteriális fertőzés látszik gócokban.

Abeomágus, állatalakja: királysikló

Karakterkép:
Vadim Shatilov
Korszak: Újkor
Korszak: Modern kor
Korszak: Alternatív jelen