Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Danila Knezević
Születési idő:
1983
Nem:
Férfi
Korszak: Modern kor
Danila Knezević
()
Leszerelt gemmárius, a König Akadémia kiképzője
Testalkat:
Átlagosan magas, atletikus, szálkás izomzatú (181 cm)
Vonások:
Jellegzetes, de lágy vonásai kissé nemtelenné teszik az arcát
Szem:
Szürkéskék íriszű szemei, átható, őszinte pillantást kölcsönöznek neki
Haj:
Sötétszőke, világosbarnába hajló kissé hullámosodásra hajlamos haja általában az álla alá ér, az utóbbi években hosszabbra hagyta, hogy könnyebben összefoghassa
Általános öltözet:
Munkában az egyenruhája és védőöltözete van rajta, míg azon kívül egyszerű farmerokat, ingeket, pólókat hord. Kerüli azokat a szituációkat, mikor le kellene vetkőznie mások előtt, munkatársai úgy vélik azért, mert a testét több helyen forradások és sérülések borítják, amikről sosem beszél.
Első benyomás, kisugárzás:
Első ránézésre szimpatikus, megbízható ifjúnak tűnik, nyílt tekintetével, egyenes tartásával és segítőkészségével általában elnyeri az emberek szimpátiáját. Sokszor látni a barátaival vagy a tanítványaival együtt a munkahelyén kívül is, olyan ember, akitől az egyenruha ellenére is - vagy épp azért - bárki segítséget merne kérni.
Leírás
Ezt látják az egyszerű mágusok:

Szimpatikus, vonásaiban kissé nőies férfi. Ha rövid ujjú póló van rajta, alkarján több apró fehér heg látszik,ahogy egyik szemöldöke fölött is, ha kérdezik azt válaszolja csak, hogy gyerekkori baleset, nem tér ki jobban.

A neve furcsán cseng, elsőre el sem lehet dönteni, hogy nőhöz vagy férfihoz tartozik-e, de kissé rekedtes hangja inkább az utóbbi felé dönti a mérleget.

Ezt látják az auralátók:
Erős pyromágus, auráján kis elváltozás van súlyos allergiája miatt.

Ezt látják a mágialátók:
Van nála néhány varázstárgy, az egyik a fókuszeszköze,a másik erős mentális védelmet ad neki.

Karakterkép:
Daria Werbowy