Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Daróczy Anasztáz
Születési idő:
1998
Nem:
Férfi
Korszak: Modern kor
Daróczy Anasztáz
(20)
Tanuló
Testalkat:
Vékony, magas (186 cm), csenevész kölyök, az a típus, aki mindig kivívja a nagyobb, erősebb gyerekek ellenszenvét.
Vonások:
Nem kifejezetten szép arcú, de általában nagyon komoly arckifejezése valahogy figyelemfelkeltővé teszi.
Szem:
Acélkék, hideg pillantásán látszik a korát meghazudtoló intelligencia.
Haj:
Fekete, de erős, megfelelő fénynél úgy tetszik, mintha vörösbe hajlana.
Általános öltözet:
A mai fiatal srácokra általában jellemző öltözéket nem becsüli túl sokra, és láthatóan még véletlenül sem a márkás holmik közül kerülnek ki ruhatárának darabjai, egy kicsit mintha nagyok is lennének rá. Ám ennek ellenére minden öltözéke tiszta, rendes, egy lyuk vagy folt sincs rajta.
Első benyomás, kisugárzás:
Komoly, szótlan, és ha meg is szólal, akkor is valahogy érzelemmentes. Hangja mély, mint aki korán mutált, beszéde általában nyugodt. Tekintete figyelő, és nyugodt, viselkedése általában felnőttes. Első körben valószínűleg valamilyen technikai holmival a kezében látni.
Leírás
20101225
családi vacsora. a.. csendes, m.. szokás szerint csilingel, olyan, mintha ő maga volna a karácsony szentsége és bob cratchit védőszentje. a kicsik hozták a pulykát, így lett egyre nagyobb és nagyobb. mindenesetre gondoltam rá, h én is megkoronázom az estét, még ha semmilyen hangszeren nem sikerült megtanulnom, akkor is mutatok valamit, aztán inkább csendben maradtam. azt mondják, túl sokat vagyok egyedül. azt mondják, napon kellene lennem. azt mondják, nem nekem valóak a könyvek, amiket olvasok, de fekete istván untat, lázár ervin hülyének néz, tom sawyer pedig egy lúzer. legyen ahogy lennie kell, verne lesz a téli penzum. r..-al jót beszélgettünk, nála fogok aludni.


20110717
már akartam írni, hogy a.. meghalt, és iszonyú, iszonyú, hogy eddig nem sírtam. olyan mintha még mindig fent élne a padláson, abban a szobában, érzem a parfümöt, érzem a füstölőket. szinte hallom ahogy járkál éjszakáról éjszakára. r.. azt mondja, nem ragadt itt, és h ő fog vigyázni ránk. v.. és l.. alig értik, m.. folyton bőg, azt hiszem ezért nem tudtam sírni, mindannyiunk könnyét ő sírja ki. ezt meg is mondtam neki, mire ő azt mondta, h olyan vagyok, mint r.., és elszaladt, amikor azt mondtam, nem bánom. ez szemétség volt, de nem értem, miért viselkedik úgy, mintha csak az ő anyja lett volna?


20120802
már kezdett izgalmas lenni, de tényleg. r.. harcolt, és végre elmesélte, h mik történtek. különben értem m..-t, mert k.. és t.. tényleg arcok. és k.. mesélt az apjáról, és az is nagyon érdekes volt. meg valamennyire megnyugtató, h mind hülyék vagyunk valamilyen szinten. érdemes lenne a fr..-ba bevinni a családunkat, és megmutatni, h hé! itt vagyunk! ezek vagyunk! mi vagyunk a M.. család, mind problémásak, mind zseniálisak, hé, hagyj már békén. majd meglátjuk, mi lesz szeptembertől. viszem magammal az új palmot. csak félek, h szétesik, és megint huzalozhatom újra.


20120911
már azt hittem, h végre lesz "anyám", de végül nem lett. mondjuk megnéztem volna a csaj arcát, amikor négyen megrohanjuk, h anyaaaa... r.. szerint is vicces. megint előről, megint nekikezdtünk, megint unalmas. mindenki lassú körülöttem, komolyan, és ha elmagyarázom, akkor én vagyok a hangos. r.. azt javasolta, h olvassak, h gyakoroljam a szemük fényének vesztését. nemtom, majd lesz valami, de le kellene, h kössön.
hétvégén végre együtt megyünk templomba, egyetlen olyan családi cselekvés, amit szeretek. megnyugtat, elgondolkodtat, ilyenkor mindig látni akarom a láthatatlant.


20121211
rég nem írtam, de nem is volt mit. nem történik semmi. "minden ugyanaz". unalmas unalmas unalmas. beszélgettem egy lánnyal, de tuti menstruált közben, ez az én formám. jah, és volt egy likantróp a szobában, utána mentünk vizsgálatra, mert túl jó volt vele.
a szünetben itt volt ar.., hozott sütit meg kaját, meg játékot. r.. szerint eljön karácsonykor is. csak ide ne szokjon, aztán meg majd itthagy minket ő is.


20130615
lett "anyám". ar.. hozzáment r..hoz. volt zsíroskenyér, meg hagyma, meg hallali. tulajdonképpen örülök, de így n.. is ide fog szokni. bár... ahogy nézem m.. után kajtat. aztán ki tudja.
olvastam egy könyvet a szakrális mágiákról, lenyűgözött. bármire képes. isten mágiái kifürkészhetetlenek. vedd magadhoz a testem és itasson át a mana. lehet, hogy ez káromlás?


20130808
"zsenipalánta" vagyok. "feltaláló és kísérletező". "lenyűgöző". mostanában valahogy hajlok a szociális nyitás felé, tudat alatt is, ezért választok olyan manaszentélyeket, amik nyilvános helyen vannak. sok a szép lány. szükséges-e a társadalmi elfogadottsághoz, hogy egyet "birtokoljak", vagy hogy egy "birtokoljon"? egyáltalán... milyen megkülönböztetés éri azt, aki ezzel nem foglalkozik? nagyon fiatalnak számítok ilyen kérdésekhez, vagy itt-az-ideje-ezzel-foglalkozni?


20131118
sikerült! fél éve elkezdtem ezt az állatos projektet, párhuzamosan a többivel, és most végre gonosz terveim siker koronázta. a nők imádják a kisállatokat. én pedig megúsztam mindenféle probléma nélkül. eddig. megmutattam m..nak, nagyon büszke volt rám. nem is tudom. lehet, hogy végre megtaláljuk a hangot, annyi év után.


20131215
tegnap japánban voltunk egy lánnyal. (kieg.: egy szép lánnyal.) fényes e-világ, igazából annyira nem nyűgözött le, mint vártam. egyelőre azt hiszem, elegendő az a minden, amit m..éktól kaptam. nem vagyok nagyigényű. nemsokára karácsony, lassan át kell gondolnom az évet. olyan, mintha egyszerre három telt volna el, begyorsulni látszik a kerék. az eddigi állóvíz felkavarodott, ki tudja, milyen poshadék van még a mélyén. de nincs dráma. ilyen év sem volt még.


20140121
lesznek kicsik megint, rögtön kettő. ar.. kivirult, annyira, h még én is látom. izgulok kicsit, egyszerre félek és várom. olyan, mintha valamit elvesztenék, aztán valami új születne. valahol ijesztő, de ugyanakkor várakozásteljes. az Úr adja, és nem veszi el. alapvetően elégedett vagyok, és ez furcsa érzés. örülök a sok új ismeretségnek, többé tesz, változtat, eltelít és folyton éhessé varázsol. többet akarok, teljesebbet, hosszabbat. nincs bennem félelem, és ez jó. lassan múlnak a kontrasztok közötti erős határvonalak, és ez is jó. tartson ki.


20140406
megint látom a határvonalakat. nem baj, ha élesek, de fáj, amikor kuszák, amikor nincs egyenes. amikor azt látom, hogy összefolynak, körbevesznek, és elmerülök. mindennek a helyén kell lennie. sokat gondolkodtam rajta, hogy jó-e, ami most van. most éppen megint más érdekel - lenyűgöz a démonológia, az exorcisták. azt hiszem, mindig van egy változó szakasz az életemben, de azt kellene megragadnom, ami állandó. néha elterelődik a figyelmem, és nem tudok magamon kívül semmire sem koncentrálni. ez nem jó. ezen változtatnom kell. zavar a figyelemösszpontosításban.könyv.
e-könyv
e-nyém
e-volúció
e-fficiens
e-dukáció
e-cce homo.
Karakterkép:
Asa Butterfiled
Korszak: Alternatív jelen