Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Domaniczky Bernát
Születési idő:
2017
Nem:
Férfi
Korszak: Jövő
Domaniczky Bernát
(17)
Tanuló
Testalkat:
Csinos. Akárki akármit mond, arányos a testfelépítése, hiszen apja izomzatát és anyja nyurgaságát örökölte, amin a sport csak segített, hogy szépen kidolgozott legyen.
Vonások:
Az apja vonásait örökölte: határozott, ugyanakkor lágyabb a tekintete, ez inkább az anyjáé. Már borostásodik, amire nagyon büszke.
Szem:
Mandulavágású, mogyoróbarna.
Haj:
Erősszálú, sötétbarna fürtök, gondosan zselézve.
Általános öltözet:
Mindig odafigyel a megjelenésére; még ha nem is kell elegánsan felöltöznie, akkor is farmer - ing, de minimum galléros póló. Nyáron márkás rövidnadrágok, és hát.. ami a fesztiválszezonra kell. Sajnos imád fesztiválozni.
Első benyomás, kisugárzás:
Nagyszájú hülyegyereknek tűnhet elsőre - talán még másodjára is. Pedig okos, tájékozott a világ dolgairól, olvasott és értelmes fiú. Szereti a történelmet, különösképp a mágusháborúk iránt érdeklődik, erről van is néhány értékes könyvkiadványa.
Leírás
Bernát 2017-ben látta meg a napvilágot, Családos szülők gyermekeként. Vidám, boldog kisfiú volt, sosem okozott problémát a szüleinek álmatlan éjszakákkal vagy hasfájós időszakokkal. Nővére, Dorina három évvel idősebb nála, akivel előszeretettel szekírozzák egymást.

Tanulóként a Martionban kezdett Karpenásként, csakúgy, mint testvére, és hamar barátokra lelt. Erős jelleméből kifolyólag hamar élre került, a gyengék lemorzsolódtak, ő pedig az évfolyam közepén találta magát, a legjobb klikkben, ha lehet ilyet mondani. Jó agya volt, gyorsan tanult, szülei is támogatták, egy kikötésük volt: egy évet tanuljon Angliában is, a nyelv miatt. Így tizenhat évesen Londonban töltött egy évet Paris bácsikánál, aki bevezette az angol lordok világába. Jót tett neki a külföld, visszatérve Budapestre megkomolyodott és sokkal megfontoltabb lett. Szeptemberben kezdi utolsó évét a Martionban, végzősként, utána a Königre szeretne menni államigazgatást tanulni.
Karakterkép:
Francisco Lachowski