Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Echo
Születési idő:
1994
Nem:
Férfi
Korszak: Őskor
Echo
(20)
Végrehajtó
Testalkat:
Furcsán aránytalannak tetszik hosszú végtagjaival, csontos alkatával. Az az érzésed, hogy valami nincs a helyén - túl hosszú, túl kurta, túl nagy vagy túl kicsi, meg nem tudnád mondani, hogy mi az, de teljesen felborítja az összkép esztétikáját.
Vonások:
Idegen, különös, Az apró részletek külön-külön szépek lennének, ám együtt úgy hatnak, mintha valaki összedobálta volna őket egy arcra.
Szem:
Világoskék, bántóan fakó - a természet kispórolta belőle a színeket.
Haj:
Már-már fehérbe hajló, szőke, enyhén göndörödő fürtök.
Általános öltözet:
Abszolút lényegtelennek tartja mit vesz magára, ez általában látszik is.
Első benyomás, kisugárzás:
Hiába a tizenéves fizimiska, nyugtalanít. Első pillantásra megállapítható, hogy vámpír, épp csak a homlokára nincs kiírva. A közelségétől kellemetlenül összeszorul a gyomrod - annyira más, mint te, mint bárki, akit valaha ismertél. Kortalannak látszik, szinte érezni az északi hegységek tiszta levegőjét, ami szerencsés esetben egzotikus lenne, nála mégis hűvös ürességgel párosul.
Leírás
Először gyanútlan, nem veszi komolyan, pökhendi és öntelt, azt gondolja minden és mindenki felett áll. Az evolúció csúcsa, a tápláléklánc uralkodó faja.

Felismeri. A sejtelem fátyolként hullik az elméjére; megáll és körülpillant, az ösztön figyelmeztető dobolása a fülében nem akar szűnni.

Ráébred. Dermedt paralízis lesz rajta úrrá. Mint az őz a fényszórók kereszttüzében, megfeszült inakkal.

Menekül. A pánik egészen a csontvelőig hatol, minden ideget és izomrostot áthat a félelem.

Küzd. Dacol és ellenkezik, most még elhiszi, hogy érdemes harcolnia, körömszakadtáig kapaszkodik ebbe a reménybe.

Könyörög. Összezúzott egoja maradványait kapargatja maga alá, egykori önhittsége csonkjain vérzik el, büszkeségét eldobva rimánkodik a megváltásért, bármit is jelentsen az a szó addigra.

Feladja. Nem üvölt, nem sikít, nem sír, nem könyörög. Elfogadja és befogadja a fájdalmat, az agónia tompa zúgása elárasztja mindenét. Minden mindegy.

... akkor majd én is befejezem.
Karakterkép:
Cooper Thompson
Korszak: Ókor
Korszak: Középkor
Korszak: Újkor
Korszak: Modern kor
Korszak: Jövő