Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Milos
Születési idő:
17
Nem:
Férfi
Korszak: Alternatív jelen
Felcser Milos
(17)
Orvos
Testalkat:
Vékony, magas az alkata, a végtagjai kifejezetten hosszúak.
Vonások:
Kellemes a szemnek, de nem mondható kifejezetten szépnek.
Szem:
Barna, állandóan csillogó, a szeme fehérje kicsit vöröses.
Haj:
Barna, kócos.
Általános öltözet:
Mintha mindig olyan ruhákat találna magára, ami kicsit nagy rá: az ingje laza és nagy, a nadrágjára övet kell húzzon, a tornacipőjére pedig rálóg a szára.
Első benyomás, kisugárzás:
Mindig izeg, mindig mozog. Olyan, mint akinek állandóan le kell kötni a figyelmét, a kezeit valamivel.
Leírás


A Medifüggőség gyógyítható. Bár igazából ez is csak olyan, mint minden függőség: abbahagyhatod, a tünetek is elmúlhatnak, élhetsz tisztán, de azt a nyugalmat, amit a Meditől kapsz, azt nem hasonlíthatod semmihez. Olyan, mintha a benned állandóan zsibongó állatok tömege egyszerre hallgatna el. Ezt a csendet akarod utána hallgatni. Leállni lehet, de igazán leszokni soha.
Mindkét szülőm Medifüggő, mondhatjuk, hogy az anyatejjel szívtam magamba napjaink legnépszerűbb drogját. Anyám úgy okoskodott, hogy bölcs dolog egy szem fiát időnek előtte megvédeni a fertőzéstől, így aztán már ifjúkoromban megtapasztaltam, mire képes ez az anyag, és mire képes az ember az anyagért. Nyertem is az egészből: képes vagyok felvenni két állat alakját, ebből az újat még nem tudom rendesen kezelni.. De ami talán fontosabb: kaptam némi küldetéstudatot. Gyógyító akarok lenni, megfigyelni a fertőzést, a válfajait, tökéletesíteni a Medit, hogy parazitamentes, függőségmentes életet élhessünk.
De előtte még.. be kell szednem az adagomat.
Karakterkép:
Robbie Wadge