Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Chimits Miksa
Születési idő:
1944
Nem:
Férfi
Korszak: Modern kor
Fenyővári Miksa
(22)
Katona
Testalkat:
Testesebb, szemmel láthatóan kicsit elengedte magát az utóbbi időben.
Vonások:
Bevonzza a tekintetet egy pillanatra, és noha átlagosan csúnyácska, a mosolyában van valami kedves.
Szem:
Kék, időnként álmodozó, de éles tekintet.
Haj:
Barna, rövidre nyírt.
Általános öltözet:
Elegáns, a régimódi, háromrészes öltönyöket kedveli még a legnagyobb melegben is. Semmiféle modern holmit nem látni rajta, sőt, néha még azt is elköveti, hogy csokornyakkendőt vesz fel.
Első benyomás, kisugárzás:
Olyan kis szerencsétlen. Ez az első, ami eszedbe jut róla - persze, aki már egynél többször találkozott vele, az azért tudhatja, hogy ez közel nem igaz, mégis... az ilyen típusú, halkszavú, kedves embereket szeretik kicsit félvállról kezelni.
Leírás
Ó a könyvek? Ők az én családom. Gyermekkoromban nem tudtam úgy elaludni, ha nem olvastam néhány mondatot. Álmaimban a történetek szereplői megelevenedtek. Aztán persze természetes volt, hogy ami a könyvekben csoda, nekem a valóság: a mágia létezése, a használata.

Soha nem voltam túl mozgékony, de pontosan ismerem a könyvtár minden egyes apró zugát. Hogy miért? Itt nőttem fel, a könyvtár velem együtt nőtt, bővült. Ha valami megváltozott, azt azonnal láttam, akadt, hogy részt vettem benne.

Nem volt más vágyam, mint hogy később én gondozhassam a könyveket, rendbe rakjam a fóliánsokat, és eligazítsam azokat, akik valamit keresnek. Azt kívánom, így teljesüljön minden vágya minden jó embernek.

//Karikép: Michael Emerson//
Karakterkép:
Michael Emerson