Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Szereda Péter
Születési idő:
1334
Nem:
Férfi
Korszak: Középkor
Godric Lewin
(17)
Tolvaj, Kereskedő
Testalkat:
Nagyjából olyan magas, amilyen magasnak egy áltagos 17 évesnek lennie kell, alkata is inkább hajlékony és ruganyos, mintsem erőteljesnek mondható, s bár általában ruhák fedik, de látszik, hogy fizikai munka nevelte.
Vonások:
Kölykös, kicsit olyan manó-szerű, mégis van valami fiúsan szép vagy inkább figyelemfelkeltő a hegyes állban, a szabályos ívű szemöldökben, a vonások összhatásában.
Szem:
Zavaros sötétzöld, hol megtévesztően elárvult és szelíd, hol ravaszul összeszűkülő.
Haj:
Barna.
Általános öltözet:
Egyszerűség és praktikum, így lehetne leginkább összefoglalni. Sokszor nem is erőlködik igazán, hogy látszólagos korának megfeleljen, máskor viszont az atyja által ráerőltetett, módosabb viseletet hordja - meglehetősen kelletlenül.
Első benyomás, kisugárzás:
Koszos kölyök, szakadt ruhákban, épp csak feltűnik az arca a tömegben, aztán már nem is látod. Olyan kis egyszerű, manószerű, élénk zöld szemekkel, fiús jókedvű vagy épp élcelődő mosollyal az arcán. Mozgása és viselkedése is ordít arról, hogy kiélvezi az életet, mert tudja, hogy a magafajtának nem sok év adatik meg. Szeszélyes érzelemvilága igen kilengő: meggondolatlan, harsány, fürge, élettel teli és tettre kész máskor dühös, de még az is csak teljes odaadással és beleéléssel tud. Egyvalami viszont minden helyzetben igen erős benne, az pedig a büszkeség.
Leírás


"Semmit sem utálok úgy, mint a hazugságot. Azt mondják, "hazug kutya"! Pedig a kutya nem hazudik. Másképp ugat, ha tolvaj jár a tanyán, másképpen, ha a gazdája jött meg, vonít, ha veszedelmet érez: de soha meg nem téveszti a maga ugatását. A kutyában van becsület. Csak az ember tud hazudni. Az az igazi ugatás."
/Jókai Mór/
Karakterkép:
Robbie Kay
Korszak: Újkor