Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Hansel
Születési idő:
1100
Nem:
Férfi
Korszak: Középkor
Haen Sel
(30)
Démonidéző, Vándormágus
Testalkat:
Átlagos magasságú és testalkatú figura, látszik rajta, hogy nem kardforgató.
Vonások:
Korához illő vonások, borotás arc, kreolosabb színű bőr.
Szem:
Borostyánsárga.
Haj:
Hosszú, hátközépig érő, gesztenyebarna színű.
Általános öltözet:
Derékig érő köpeny, éjfekete színű, rajta vörössel szőtt szimbólumok. Alatta fekete színű kabát, jobb karján különböző faragványokkal ellátott, alkarján húzódó három karperec, amik három ponton vannak egymáshoz kötve lánccal. Kezein fekete kesztyűk. Lábait vastag szövésű, sötétszínű posztónadrág fedi, aminek szára utazócsizmájába van tűrve.
Első benyomás, kisugárzás:
Csendes, gondolatai és érzelmei kifürkészhetetlenek, többnyire a csuklyája sötétségben húzódik. Ritkán szól, követői sem tudják mikor, mire gondol. Azonban ha kérsz tőle valamit, szívesen segít, de vigyázz, mert nem érdemes az adósának maradni.
Leírás


1100-as évek elején született, a Német-római Birodalom déli területén. Egy éves korában eladták egy szütyő aranyért, egy vándornak.

Mint később kiderült, a vándor Ulon Testvérisége nevű szekta tagja volt, akik direkt erős mágus ivadékokat gyűjtöttek be, hogy titkos rejtekhelyeiken különböző mágiaterületekre képezzék ki őket. Tervük az volt, hogy a keresztényeket kiirtva átvegyék az uralmat Európa nagy része felett.

Itt kapta a Haen Sel nevet.
A szektán belül kegyetlen dolgokra kényszerítettek, s lelke zokszó nélkül fogadta el a gonoszság minden csíráját. Az élet értéktelen semmiségé vált számára. Húszas éveire már mesterien idézett kisebb szintű szolgadémonokat és más familiárisokat. Értett az élet kioltására és elszívására alkotott mágiákhoz és a különböző bonyolult idézőrajzolatok megalkotásához.

Huszonhét évesen vándorútra indult, miután mesterét feláldozta és a délvidéki szekta tagjait kiirtotta, kicsinyes céljaikban nem látott számára semmi hasznosat. Az öröklét titkát kutatva vándorolt tartományokról tartományokra.
Karakterkép:
-
Korszak: Újkor
Korszak: Modern kor