Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Ira Vasilya
Születési idő:
1985
Nem:
Korszak: Modern kor
Ira Vasilya
()
Terra Nota tulajdonosa
Testalkat:
Magas, karcsú nő, ám izmai erősek, tartása büszke.
Vonások:
Hosszúkás arc, erős járomcsont.
Szem:
Halványzöld, és valami vad tűz ég benne.
Haj:
Hosszú, vörös lobonc, amit általában kibontva hagy.
Általános öltözet:
Szeret valami divatos holmiban feszíteni, ha lehetősége adódik, ám gyakran visel nadrágot vagy olyan dresszt, ami nem akadályozza a mozgásban.
Első benyomás, kisugárzás:
Mintha Xenaval, a harcos hercegnővel sodort volna össze a sors. Határozott, akaratos, makacs, és mindenek előtt uralkodni, dominálni akar feletted. Csupán egyetlen férfit ismer el uraként, amíg le nem győzöd őt közelharcban, ne is számíts a tiszteletére.
Leírás
1985-ben, Moszkvában született szülei egyetlen gyermekeként. Édesapja cége, a Terra Nota földek felvásárlásával és újra eladásával foglalkozik, amelyet apja halála után ő örökölt.
Már egész kiskorától kezdve fontosnak tartották a szülei, hogy képes legyen megvédeni magát. Sokat tréningezett, legfőképp a gyorsaságára, ügyességére támaszkodva, és hamar elsajátította a megfelelő technikákat. Ez a szenvedély később sem hagyott alább, mikor a cég vezetése szakadt a nyakába 21 évesen. Nagy szerencséjére voltak emberek, akik helyette intézzék a cég ügyeit, így gyakorlatilag csak névleges vezető lett.
Tisztában volt az elvárással, miszerint ideje házasodnia, és nem is húzódozott az ötlet ellen, ám volt egy kikötése: senki fia borja nem érhet hozzá, míg le nem győzi harcban. Sokan lebecsülték, ám gyorsaságának és kiváló reflexeinek köszönhetően kérők egész sora maradt alul vele szemben. Mígnem megismerte apja egyik régebbi üzletfelét, Mikhailt. A férfi legyűrte őt a földre, majd mesélt neki a falkájáról. Ira számára egyértelmű volt, hogy mit választ, csatlakozott a férfihoz és annak falkájához. A cég irányítását egy megbízható emberére bízta, így az anyagi forrás sem apad el.
A falkában sem változtatott azon jó szokásán, hogy mindenkit dominálni akar. Egyedül Mikhailnak engedelmeskedik, de még őt is sokszor kérdőjelezi meg. Tökéletesen érti és elfogadja a falka törvényeit, és mindenki, aki megkérdőjelezi kihívásra (és vereségre) számíthat vele szemben, ezért is érzi magát a csapat alfa nőstényének.
Karakterkép:
Nell Rebowe
Korszak: Újkor