Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Diana
Születési idő:
1381
Nem:
Korszak: Modern kor
Korszak: Középkor
Dan
(17)
Végrehajtó
Testalkat:
Kicsi, csenevész nőcske, amolyan elöl deszka, hátul léc típusú. Testén több helyen elszórva, csillag alakú sebhelyek honolnak, ékes bizonyítékaként korábbi szenvedéseinek.
Vonások:
Vékony pofikájában egészen nagynak tűnik szeme. Alig látszik, de orra körül kis cicaszeplők sorakoznak. Homloka bal felső részén, a hajtőnél és álla alatt, jobb oldalt szintén található két sebmélyedés.
Szem:
Zöldessárga tekintete mindig vidám és pajkos.
Haj:
Egyenes, szöszke hajában barna csíkok futnak végig. Ez azonban nem melír, egyszerűen ilyen típusú.
Általános öltözet:
Nincs általános. Öltözete csakis munkájától, annak helyszínétől függ. A legtöbbször férfinak adja ki magát, ami lapos alkatával ideális feladat a számára. Egy biztos: ruháiban mindig több fegyver van, mint az illdomos lenne.
Első benyomás, kisugárzás:
Nehezen hihető el, hogy komoly fenyegetést jelentene. Mosolya széles, gesztusai kedvesek, tekintete pedig barátságos.
Leírás
1400-ban ölelte be atyja, mivel fontos információval tartozott neki, de sajnos még az elmondás előtt meghalt himlőben. A nemzője persze nem járt jól, mivel vámpírrá válását követően teljesen elfelejtette emberi létét. A férfi a Konzílium szolgálatában állt, így elvitte az ottaniaknak, hátha ők tudnak vele valamit kezdeni. Kis félreértésből került végül Afrika ura alá, de mivel az ő igényeinek nem felel meg szórakoztatás terén, hamar átkerült a kiképzőterepre - ahol gyors halála helyett kiemelkedően teljesített. Számos fegyver mestere lett az idők alatt, és igen nagy hűséggel szolgálja a Konzíliumot. Nagyjából százötven év után hatvan évre kapott eltávot, mikor életét összekötötte egy halandóéval. A szeretett férfi azonban nem kívánt örök életet, így halálát követően visszatért a Konzílium köreibe, ahol hűen, nagy fegyelemmel teljesíti minden utasításukat. Hogyan nem bolondult ebbe bele? Örökös pozitív szemléletével.
Karakterkép:
Korszak: Újkor