Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Fóris Artemon
Születési idő:
1998
Nem:
Férfi
Korszak: Modern kor
Fóris Artemon
(14)
Tanuló
Testalkat:
Törékeny termetű, 165 centijével általában alulmúlja kortársait.
Vonások:
Hamvas orcája kisfiúsan bájos, ugyanakkor van benne valami hűvösség.
Szem:
Tekintete szép, acélkék színben fénylik.
Haj:
Rövid, sötétbarna, a fények függvényében vörösesnek, de feketének is tűnhet. Többnyire nagyon is jólfésült.
Általános öltözet:
Nem nevezhető éppen hétköznapinak a ruházata: gyakorlatilag egy miniatűr felnőtt, viseljen akármit. Többnyire persze fekete öltönyben látni, a Martion falain belül akár köpönyeget is hord.
Első benyomás, kisugárzás:
Főleg ruhájából már elsőre látszik, hogy nem egy átlagos gyerek. Csendes jelenség, de ha megszólal, beszéde elgondolkodó, hangja kellemes. Gyakran fensőbbséges, s noha van, akinek ez a stílus igen tetszetős, a többség számára akkor is csak egy kisgyerek túl nagy arccal.
Leírás

Annyira ritka, hogy a tisztavérűek talanokkal osszák meg nászukat, hogy most sem egészen ez történt. Száfely Elizabeth ugyanis annyira a Családfa peremére született, hogy mikor eladósorba került, a vagyonosabb sutták előkelőbb helyre kerültek, mint a pénztelen mágusok. Férje tehát Fóris Kornél lett, aki fiatal tehetségként nem csak hihetetlenül gazdag volt, de rendkívüli karrier előtt is állt.
Első és egyetlen gyermekük Artemon, akit mindig is csodagyereknek tartott környezete. Szülei pedig megengedhették maguknak, hogy fiúk a legjobb helyeken tanuljon, a legnívósabb magániskolában próbálgathassa szárnyait. Noha sosem volt egyedül, túlzás, hogy megtalálta volna a saját baráti körét - igényli ugyanis az emberek társaságát, még ha keveset is beszél.
2012 áprilisa azonban meglehetősen kellemetlenül telt - édesapja ellen ugyanis tárgyalás indult és másodikán jogerősen elítélték. A magániskola finanszírozásáról a továbbiakban szó sem lehetett, így az évet már köziskolában kellett befejeznie.

Karakterkép:
David Mazouz
Korszak: Középkor
Korszak: Újkor
Korszak: Jövő
Korszak: Alternatív jelen