Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Robin Coleville
Születési idő:
Középkor
Nem:
Férfi
Korszak: Középkor
Robin Coleville
(20)
Zsonglőr, tolvaj
Testalkat:
Alacsony, vékony testalkatú, kecses mozgású
Vonások:
Kellemesen jóképű kölyök.
Szem:
Kék, élénk, állandó jókedv ül benne.
Haj:
Barna, rövidebb, vastagszálú.
Általános öltözet:
Általános öltözékén látszik, hogy nem a nemesi kaszt gyermeke - bár az is igaz, hogy ha hozzájut valami nemesebb kelméhez, akkor képes eladni magát a szomszéd uradalom hercegecskéjének.
Első benyomás, kisugárzás:
Megnyerő. Azonnal bizalmat ébreszt, és csak későn kapcsolsz, hogy a szeme se áll jól, mosolya sunyi, és mire jobban megnéznéd, már el is szelelt az arannyal... mindemellett egy történetben majdnem biztos, hogy esetleges rossz csajozós szövegével, időnkénti szerencsétlen bukdácsolásával a szerethető comic relief karakter személyét tölti be.
Leírás
Miután visszatért a "vadászatból" - ahogy ő nevezte -, végignéz a zsákmányon, amit Wolffal aznap összelopkodtak a fogadóban. Harminc réz, pár ezüst, és egy arany, plusz a járulékos dolgok: egy-egy gyűrű, bross, meg egy tőr. Már a látvány is elégedettséggel tölti el - bár az igazi lényeg nem ez, hanem maga a folyamat. Mosolya széles, szeme még mindig csillog az adrenalintól, ahogy elégedetten dől el az ágyon. - Kéne valami védelem, ha már ez mind megvan. Az ötletet tett követi: mindketten a maguk módján kezdenek neki a műveletnek: Wolf egy hosszú buktatózsineget feszít ki, ő maga egy széket tol az ajtó kilincse alá. Az eredmény egészen jó, de nem tökéletes. - ... elvégre tudjuk, milyen a közbiztonság, amennyi tolvaj van manapság... Fókusztárgy kerül elő: rövid, tömör, kézbe illő fadarab értékes bázissal: a benne foglalt magnezit elég jó mennyiségű fémet képes magához vonzani. Most azonban nem hoz jó eredményt: az egyébként a balszerencse markából mindig épphogy kicsúszó Robinra nem pillant rá Fortuna, s az ajtó - ahelyett, hogy bezárulna - hatalmas dörrenéssel robban ki. Késő éjszaka, a fogadós az ágyából ugrik elő, míg a két riadt tolvaj ezúttal illúzióval tünteti el a robbanás nyomait. Az átverés olyan sikeres, hogy már nem kísértik szerencséjüket tovább, és inkább barkácstudásukat vetik latba, hogy az ajtót valahogy visszavarázsolják: csupán néhány ablakkeret és a szék esik áldozatul a gyors műveletsornak.
Karakterkép:
Justin Chatwin
Korszak: Modern kor