Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Diana
Születési idő:
1381
Nem:
Korszak: Modern kor
Diana
(17)
Végrehajtó
Testalkat:
Kicsi, csenevész nőcske, amolyan elöl deszka, hátul léc típusú. Testén több helyen elszórva, csillag alakú sebhelyek honolnak, ékes bizonyítékaként korábbi szenvedéseinek.
Vonások:
Vékony pofikájában egészen nagynak tűnik szeme. Alig látszik, de orra körül kis cicaszeplők sorakoznak. Homloka bal felső részén, a hajtőnél és álla alatt, jobb oldalt szintén található két sebmélyedés.
Szem:
Zöldessárga tekintete mindig vidám és pajkos.
Haj:
Egyenes, szöszke hajában barna csíkok futnak végig. Ez azonban nem melír, egyszerűen ilyen típusú.
Általános öltözet:
Vidám, bolondos öltözeteket visel. Legyen az bár sort, rövid szoknya, mindig színes, sosem unalmas. Szereti a hózentrógereket, a feliratos pólókat. Kedvenc színe a szivárvány és bármit is viseljen, lényeg, hogy könnyen tudjon benne mozogni.
Első benyomás, kisugárzás:
Vidám, élénk kiscsaj, ruganyos léptekkel és mozdulatokkal. Bánatosnak nemigen látni, s habár nem szokott sokat beszélni, szinte bármin fel tud lelkesülni.
Leírás
"Fotózom
Imád táncolni, futni, nevetni, mókázni. Mindig mindenben benne van, és imádja a meséket. Mindegy milyen, olvasni, nézni, hallgatni egyaránt szívesen.. főleg ha átélheti! És mit szeret a legjobban? Hogy mindezt rókaként is megteheti! Az a legviccesebb, mikor beül valaki nyakába, és úgy tesz, mint holmi bundasál.

Aurája bármikor elárulja, ahogy a jobb szimatúak is egyből kiszúrják: vámpír.
Karakterkép:
Lysa (Sarah Bauer)
Korszak: Középkor
Korszak: Újkor