Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Karsa Zádor
Születési idő:
1985
Nem:
Férfi
Korszak: Modern kor
Karsa Zádor
(10-18)
a Karpena ösvény diákja
Testalkat:
Az átlagosnál talán egy kicsit nyúlánkabb alkat, ám nem annyira, hogy ez komolyan szemet szúrjon.
Vonások:
Van a vonásaiban valami karizmatikus, ami megfog, pedig nem mondanád sármosnak vagy helyesnek.
Szem:
Talán a leghangsúlyosabb része az arcának. A zöldnek egy igen feltűnő, erős tónusát tudhatja magáénak, ráadásul ezt néha szemceruzával ki is emeli.
Haj:
Hollófekete, enyhén göndörödő.
Általános öltözet:
Alig találni a ruhatárában olyan darabot, amely nem fekete, sötétbordó, sötétkék stb. Láthatóan tesz az iskolai etikettre és az ezzel kapcsolatos öltözködési szabályokra. Lazán elmegy ujjatlanban, bakancsban és katonai nadrágban vizsgázni.
Első benyomás, kisugárzás:
Az a kölyök, aki szünetben kint dohányzik az udvar eldugott sarkában, pedig alig múlt 14. Pontosan olyan fajta ember, aki annak ellenére tud a társaság középpontja lenni, hogy kedves, megértő vagy empatikus lenne másokkal, sőt, kifejezetten szúrós, cinikus és rosszindulatú tud lenni - talán pont ezért érzi az átlag visszahúzódó vagy "normális" gyerek úgy, hogy több nála - sokkal bátrabban, karakánabbul vállalja fel önmagát a világ előtt. Ha valami nem tetszik, az a te bajod, oldd meg magaddal.
Leírás
VISZONYÍTÁS

Még mindig jobb,
ha latrok beszélnek önmegtartóztatásról,
mint ha impotensek.


A karpena ösvény hivatalos renitense. Meglehetősen rossz családi körülményeinek és hátterének hála a személyisége igencsak elvadult, kezelhetetlen és nevelhetetlen diákként ismerik a tanárok - épp ezért a büntetőmunkák általános programját képezik minden héten. Koránérő gyere, már ami az addikciókat illeti és azokat a kísérletezgetéseket, amelyeket, mások talán egy-két évvel később fedeznek fel.
Karakterkép:
Ville Valo