Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Klaus Zimmer
Születési idő:
1677
Nem:
Férfi
Korszak: Újkor
Klaus Zimmer
(25)
Rúnaszakértő
Testalkat:
Magassága nem épp kiemelkedő, legnagyobb jóindulattal is nyüzügének nevezhető elhanyagolható fizikumával.
Vonások:
Talán csak kissé elálló fülein akad meg az ember szeme, egyébiránt kifejezetten jellegtelen.
Szem:
Ha lehet, kerüli a szemkontaktust, így az ember egészen meglepődik kifejező, mélykék szemei láttán.
Haj:
Kócos, fekete üstök, ami kétséges, hogy miféle hajspecialistát látott valaha is.
Általános öltözet:
Póló, esetleg ing valami kényelmes nadrággal. Nem igazán lényeges neki, hogy mit visel, a kényelem jegyében telnek a napjai.
Első benyomás, kisugárzás:
Kisugárzás? Nos, olyanról kevéssé beszélhetünk. Szürke egér a tömegben. Ha társaságban van, észre sem venni, nem szól, leginkább nem létezésével tűnik ki. Ha mégis megszólal, általában az emberek első reakciója a döbbenet, hogy ott tartózkodik. A második: „Szaki, ez zseniális!”
Leírás


Szaki, a rúnamester:
Zseniális egy fazon, igazi géniusz. Azt rebesgetik, a lehetetlennel határos rúnákkal kereskedik, és az agya olyan, akár egy hatalmas könyvtár. Mi, hogy túlzásnak tartod? Ugyan már, hiszen én is Schwartz-tól hallottam! Az is köztudomású, hogy annak a Walter vámpírnak a sleppjébe tartozik. Igen, a szőke, kölyökképűnek, úgy bizony! Hogy mégis hogy találod meg? Hát az biztos, hogy a neve nincs benne a telefonkönyvben. De tudod, hogy megy ez, ez ismeri azt, az egy nagyobb embert, aki már biztosan tudja, hogyan lehet kapcsolatba lépni egy ilyen vámpírral. Igen, mert hogy még vámpír is!

Szaki, a személy:
Hogy ki? Klaus? Nem tudom, kiről beszélsz… Mi, hogy egy személy? Nem, tutira nem. Jaj, hogy ő! Klaus a neve, komolyan? Hát, nem is tudom, olyan átlagos arca van. Semmilyen. De az elálló fülei rémlenek. Ő az, aki folyton csendben ül a sarokban, és nem szól egy szót sem, csak gubbaszt a rajzai felett. Fura pasas. El nem tudom képzelni, hogy lett ebből vámpír. Mégis kinek volna hasznára?
Karakterkép:
Colin Morgan
Korszak: Modern kor