Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Lázár Kadosa
Születési idő:
1982
Nem:
Férfi
Korszak: Modern kor
Lázár Kadosa
(3)
Rendszergazda
Testalkat:
Átlagos, de nem lehetne rámondani, hogy túlságosan is izmos lenne.
Vonások:
Olyan tipikus, könnyen felejthető arca van, mimikája mégis jellegzetes, és ameddig nem dönt úgy, hogy megborotválkozik, könnyen felismerhető. Vékony, felülkeretes szemüveget visel.
Szem:
Sötétbarna, az esetek döntő többségében vidámság lakozik benne.
Haj:
Szintén sötétbarna, és rövidsége miatt néha úgy tűnik, tojásfeje van. Ha hosszabbra nő, előfordul, hogy felzselézi.
Általános öltözet:
Többnyire lazán öltözik, farmer, valami feliratos póló, jó időben akár baseball sapkát is hord. Persze ha kell, ki tudja magát csípni, de azért nem ez a jellemző. Szemüvege mellett karórája az állandó kiegészítője.
Első benyomás, kisugárzás:
Olyan.. semmilyen. Legalábbis ameddig meg nem szólal, nem látod mosolyogni. Van valami jellegzetes az egész fellépésében, mégis simán el lehet mellette sétálni az utcán.
Leírás
1983-ban született Pécsett, mágusszülők gyermekeként. Édesapja hydromágus, és anyja családjában is voltak korábban vízmágusok, így nem lepte meg a szülőket, mikor nem csak ő, de jóval fiatalabb húga is az lett.
Iskolai éveiben valódi bohóc volt a lortonban, az a fajta srác, aki amellett, hogy megnevettette társait és jókat is bulizott velük, valójában szorgos tanuló volt, és a tanárok legfeljebb csínyeit róhatták fel neki.
Szereti és igényli is a figyelmet, csak ritkán fordul elő, hogy elbizonytalanodik valamiben. Így volt ez korábbi állásaival is, mindegyikben érződik, hogy bár felnőtt, mégsem talált még egészen magára.
Az utóbbi években kicsit eltávolodott családjától, ennek oka az, hogy Budapestre költözött, és már egy ideje a Szabó Ervin könyvtár rendszergazdája.
Igen érdeklődő természetű, ezért sok mindent kipróbált már, többek között a szerepjátékokat is, amik közül szinte mindegyik típus elnyerte tetszését. Amikor teheti LARPozni jár, néha összeül a hasonszőrű, sokszor varázstalan haverjaival egy-egy asztalira, de a valódi kedvenc a számítógépes játékok. Ezalatt értendő a legtöbb feltört konzolos játék is. Egy ideje már azon dolgozik, hogyan is lehetne a Kinect mozgásérzékelőjét jól patchelni..
Ezen kívül a képregények, mangák, animék elkötelezettje is, bár annyira azért nem elvetemült, hogy be is öltözzön valamilyen összejövetelen. Aztán ki tudja.
Karakterkép:
Benjamin Daniel