Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Lázár Nola
Születési idő:
1995
Nem:
Korszak: Alternatív jelen
Lázár Nola
(18)
Jósnő
Testalkat:
Magas termetű lány (180 cm godzilla), aki még nem tudja hová pakolja a hosszú lábakat. Egyelőre fogalma sincs róla, hogy milyen jól fog ez jönni, ha majd nőciset akar játszani. Egyébként még olyan elöl deszka, hátul léc.
Vonások:
Könnyű, természetes vonásai vannak. Keskeny állhoz keskeny orr társul. Pillantása egy felnőtt nőére enged rögtön asszociálni. Minden más passzol a korához. Megfontolt, komoly lánynak tűnik. Soha nem nevet teli szájjal. Telt ajkaival sokszor formál „
Szem:
Formája kerek, szürkés-kék. Megpörkölte már párszor a szemöldökét, mert mindenféle varázslattal kísérletezett, hogy olyan hosszú szempillái legyenek, mint a boszorkánymagazinokban.
Haj:
Szőke, hosszú, rendezetlen. Még nem találták fel azt a varázspakolást, ami segítene rendesen kordában tartani a rakoncátlan szálakat.
Általános öltözet:
Nincsenek különleges igényei. Az öltözködésével meg biztos, hogy nem fog a tömegből kitűnni. Nem hord semmi olyat, ami a mostani divatra jellemző. Nem érdekli a körömfestés, a smink, meg a vásárlás. Mivel a szülei már elég idősek, ruhatárában keverednek az anyjától örökölt régi, elméretezett garbók, és retro hatvanas-évekbeli ruhácskák és shortok. Jelenleg fő, hogy kényelmes legyen. Úgyhogy többnyire egyberuhát vesz fel, vagy kopott farmernadrágot párosít apja egyik fehér ingjével, és tornacipővel.
Első benyomás, kisugárzás:
"Ki ez a szürke kisegér?" Nolának sokszor kell csápolnia, hogy egyáltalán benyomás keletkezhessen róla, mert csöndességével nem ő a legfeltűnőbb jelenség a mágusiskolában. Egy visszahúzódó, de nem noszogatni való lányt ismerhet meg benne a friss társaság. Nem ő lesz a banda középpontja, de tagadhatatlanul része néhány iskolai gang-nek. Mint néző, leginkább. Mivel nem az a fajta, aki vonzza a bajt, keveset is vitatkozik. Megharcol azért, amire szüksége van, és nem kell félteni. De a felesleges konfliktusokat bölcsen elkerüli. Az első találkozás után többnyire szégyenlősségét veszik észre az emberek. Mintha sok sok feszültség dúlna benne. Talán csak a kamaszhormonok? Mindenesetre feltehetőleg akad némi önértékelési problémája.


Apróságok

"Kedves Világ!
Kösz, hogy folyton kicseszel velem. Kezdve azzal, hogy a suliban én vagyok az állandó gúnyolódás tárgya. Hogy a hatodikos Karpenások rajtam gyakorolják a gáncsoló átkokat, meg mindenféle ragyaszórást. Kösz, hogy ilyen későn születtem és a szüleim idegesítő, visszamaradt diktátorok. Köszi, hogy a tesóim mind elköltöztek, mire szükségem lett volna rájuk, de a leginkább köszi a hajam amit nem lehet kifésülni, a hatmázsás lábaimat, a semmiszínű szemeket, meg a hulla sápadtságot. Mindet imádom komolyan. Ó és a szerencsétlenségek, hát persze... majdnem elfelejtettem! Legközelebb mikor ránézek valamire és összetörik, légyszíves engedd hogy az ég is rám szakadjon.

Üdvözlettel, nagy Rajongód:
Nola"
Leírás
Karakterkép:
Teresa Palmer