Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Mányoki Réka
Születési idő:
1997
Nem:
Korszak: Modern kor
Mányoki Réka
(17)
a Mráz Kálmán Internátus tanulója
Testalkat:
Inkább vékonynak nevezhető, de azért felkapni nem fogja az első szellő.
Vonások:
Bájos, lágy vonások jellemzőek rá.
Szem:
Világoskék.
Haj:
Hosszú, kicsit hullámos szőke haj.
Általános öltözet:
Általánosan márkás holmik, nem találni nála egy olyan ruhát se, ami úgymond örökölt, vagy "a nagyi varrta". Látszik, hogy kifejezetten igényes, nagyon odafigyel az öltözködésére.
Első benyomás, kisugárzás:
Annak ellenére, hogy egy bentlakásos iskola tanulója, mégis, sokak úgy gondolják: úgy viselkedik, mint egy kalickájából kiszabadult kismadár. Lelkesen vesz részt minden csoportos programban, sőt, némely szabály kihágásra még ő buzdítja a többieket - persze azért bizonyos kereteken belül. Megállapítható róla, hogy alapjába véve kedves, nem az az öntelt fajta. Könnyen barátkozik, sőt, mintha azon lenne, hogy gyűjtse őket - de hogy van-e egyáltalán valaki, akit tényleg közel enged magához.
Leírás
Mákonyi Réka tipikusan azok közé az újgazdag csemeték közé tartozik, akiket a szülei a Mrázba íratnak be azon elgondolásból, hogy legalább a gyermekre ragad valami gazdaságtanból és reményeik szerint ez pont annyi lesz, hogy képesek legyenek elvezetgetni a rájuk hagyományozott céget - vagy hogy ki tudják választani a megfelelő alkalmazottakat, akik majd helyettük irányítják a fontosabb műveleteket.
Annyit érdemes talán még megemlíteni róla, hogy magyar származása ellenére tanulmányait leginkább külföldön végezte, mivel apja cégei inkább az amerikai térséghez köthetőek. Azt pletykálják, hogy azért is jött haza, hogy végre kicsit távol legyen az otthoni ügyektől. Akad aki azt mondja, hogy az apját életveszélyesen megfenyegették, így inkább elküldte a lányát egy olyan helyre, ahol feltételezései szerint folyamatosan szemmel tartják - nehogy a gyermeknek bármi baja legyen.
Meg persze, akad még itt nem egy furcsa pletyka... de már a fene se tudja, hogy mik igazak abból és mik nem.
Karakterkép:
Virginia Gardner
Korszak: Alternatív jelen