Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Müller Kamilla
Születési idő:
1992
Nem:
Korszak: Alternatív jelen
Müller Kamilla
(21)
Munkanélküli
Testalkat:
Vékony, ám közel sem formás, hiszen elől laposabb, mint hátul. Ha ruhája és haja nem sejtetné, messziről könnyen kamaszfiúnak lehetne nézni.
Vonások:
Azon szerencsések közé tartozik, akiktől még húsz évesen is elkérik a személyi igazolványát. Gyerekded arca mit sem változott az elmúlt években és ehhez még hozzájár, hogy ha nagyon figyel, aprón tátva marad a szája. Nincs rajta semmilyen különösebb jegy,
Szem:
Seszínű szemei mindig energiával teliek, s ha nem is lehet éppen kiolvasni belőle a gondolatait, azt mindig látni rajta, hogy valamin töri a fejét.
Haj:
Rendkívül figyel eperszőke, váll alá érő hajára: minden nap mossa és csak a nagyon gyakorlott szemlélő láthatja, hogy amaz festett.
Általános öltözet:
Megválogatja a ruhatárát, de azt is okosan: hiába látni mindig egységesnek, a legtöbb darabot turkálókból halászta össze. Havonta órákat eltölt ezen boltok végigjárásval és ennek meg is van a látszata: a mindig harisnyában-szoknyában lófráló lány évszaknak (ám hőmérsékletnek kevésbé) megfelelően öltözködik: télen meleg színek, nyáron hidegek, ősszel vöröses, tavasszal zöldes... A lényeg az, hogy az összhatás csinos, mégis vidám legyen.
Első benyomás, kisugárzás:
Nem tűnik ügyetlennek, mégis gyakran nekimegy valaminek vagy valakinek. Előnyére legyen mondva, hogy ilyenkor sűrűn bocsánatot is kér és segít, ha bajt okozott. Bár akkor is, ha nem: az elsőre lesüt róla, hogy hihetetlenül lelkiismeretes, olyan hibákat és problémákat is magára vesz, amiket nem kellene - s mégsem süllyed el alattuk. Amilyen szelíd és alkalmazkodó-képes, legalább annyira erős az akarata is. Ha valamit a fejébe vesz, legyen az akármilyen komolytalan vagy elérhetetlen is, végig próbálja vinni. Árad belőle a jókedv és a pozitív energia, s ha segítségre szorulnál, hozzá bizalommal fordulhatsz.
Leírás
Tudnivalók
...idegenek számára kedves, pozitív, talán még nem nagykorú leányzónak tűnik, kicsit szétszórt, de biztosan segít, ha szükséged van rá.
...volt iskolatársai tudják róla, hogy gyakoriak a vadmágiái, de amúgy a végletekig egy lelkiismeretes és sajnos túlságosan naív boszorkányról van szó.
...auralátók láthatják, hogy egy életvidám született mágus, ám egész auráját széttöredezi valamiféle mentális betegség.
...manalátók számára nem túl sok érdekességet nyújt: mindössze varázspálcája és mobiltelefonja mágikus.
...halottakkal foglalkozók első ránézésre erős ellenszenvet érezhetnek iránta, akármilyen bájosan is mosolyog.
Karakterkép:
Rona Keller