Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Makovecz Klára
Születési idő:
1996
Nem:
Korszak: Jövő
Makovecz Klára
(40- )
Biomérnök
Testalkat:
Magas, egyenes tartással bír. Egészséges testfelépítésén látszik, hogy csontozata is mennyire erős.
Vonások:
Puha vonásait ellensúlyozza a sötét haj, és a dús szemöldökök. Folyamatos magabiztosságot, és magabiztos szkepticizmust tükröz az arca.
Szem:
Barna
Haj:
Hosszú, barna, önálló életet él., napközben a praktikusság jegyében szoros lófarokban hordva.
Általános öltözet:
Döntő többségben a Holdbázison szolgálók egyenruháját hordja. Szolgálaton kívüli civil ruhája is mindig hasonlóképpen praktikus.
Első benyomás, kisugárzás:
Határozott, magabiztos nő, akiben megvan a játékosság is. Döntéseit alapos megfontoltsággal hozza meg, és ez az élet minden területén megnyilvánul. A hanyagságot és lustaságot hírből sem ismeri, minden porcikájából és mozdulatából süt a precizitás. A vele napi kapcsolatban lévők kiegyensúlyozott embernek ismerik, aki rászolgált a bizalomra, és akinek a kikapcsolódás sem szitokszóval egyenértékű. Szabadidejében gyakran látni a közösségi-negyed különböző szórakoztató egységeiben.
Leírás
Nem sokan mondhatják el, hogy gyerekkori álmaik megvalósulását élik meg a felnőttkor jelenében. Ehhez komoly elkötelezettség, és komoly tanulás, munka vezetett. Rendelkezik asztrofizikus, biológus, és biomérnök végzettséggel egyaránt. Az Alfa Holdbázis létesülésekor az elsők között volt, akik beadták jelentkezésüket a munkacsoportba. Életmágusként kamatoztatja tudását a Kutatási- és fejlesztési csoportban. Dolgozik a helyi oxigéntermelés folyamatosságáért, a kolónia zavartalan élelmiszerellátásáért, végeredményében ő a biológiai alapú rendszerek zavartalan működésének egyik felelőse. Fő küldetése egy önálló ökoszisztéma kialakulását biztosító feltételrendszer kidolgozása, és megteremtése.
A magánélet területén fele ennyi eredményt sem tud felmutatni. A hideg világűr nem a hosszútávú, romantikus kapcsolatok, és a családalapítás melegágya.
Karakterkép:
Rachel Weisz