Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Manassé Messalin
Születési idő:
1975
Nem:
Férfi
Korszak: Modern kor
Manassé Messalin
(20)
A Martion tanára, a 29-es birtok ura
Testalkat:

Noha középmagasnak számít a maga 182 centijével, aránytalan vékonyságával pókszerűen nyúltnak tűnik.
Vonások:

Szívfájdítóan szépséges az arca. Járomcsontja magasan van, ajkai vékonyak, ez talán még jobban rátetéz, hogy egészen fakó a bőre. Tipikusan kortalan, úgy tess, mintha ötven év múlva sem változnának szemernyit sem ifjonti vonásai.
Szem:

Akár a zoicit kék árnyalata, hívogatón és elringatóan mély, mégis hűvös, távolságtartó és a legtöbb esetben kimért. Vékony vonalú szeme előtt pedig keskeny, kerettelen szemüveget hord - ha épp szükségét látja.
Haj:

Hollószínben tündöklő, a válláig érő, szögegyenes fürtök jellemzik.
Általános öltözet:
Nem éppen a vidám színekről ismeretes. Egyszerű, de elegáns ruhákat kedvel fekete vagy épp világos változatban. Élére vasalt nadrág, ing, kesztyű, nagy néha köpeny, hideg idő esetén hosszú bőrkabát. Kísérőillata a kicsit kesernyésen édes, tisztaságérzetet árasztó szantál, melynek csak a hiányát lehet észrevenni.
Első benyomás, kisugárzás:
Akár azt is hihetné róla a gyanútlan diák, hogy egy végzőssel hozta összes a sors, hisz legfeljebb a húszas évei elején járhat első, második, harmadik pillantásra is. Habár megjelenése kifogástalan, mosolya mindig kedves és optimista, hangja pedig lélegzetelállítóan gyönyörű, mégis van benne valami különös hűvösség, ami a legtöbb embert elriasztja. Ha pedig ez nem lenne elég, a legtöbbek szemében azonnal feltűnik mi is ő valójában. Emellett ott van a rossz hírneve is, mely többnyire _alaptalanul_ vádolja igazságtalan és nehéz büntetőmunkák osztogatásával. A Rémkirály nevet is valószínűleg teljesen jogtalanul ragasztották rá. Khm. Najó, talán mégis van benne valami ráció.
[Tekintve, hogy a minimum büntetés nála a fél éjszakás kegyetlenkedés, utána meg már a két heti délutánozás a következő szint.]

Ennél kellemetlenebb hírneve is van, lévén vámpír, ráadásul rossz nyelvek szerint a néhai Herceg fia. Gyakorlatilag bárki hallhatott már róla valami negatívat, az utcán felismerheti, aki mágus- vagy vámpírkörökben forog. Ha pedig valamelyik kormányrészlegen dolgozik, esetleg pont a nemzetvédelemnél, biztosan rendelkezik egy-két feketítő pletykával is.
Leírás

Vélemények

Előtörténet

Karakterkép:
Reinaldo Berthoti