Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Mariya Stefanova Rukovna
Születési idő:
1915.
Nem:
Korszak: Alternatív jelen
Korszak: Modern kor
Mariya Stefanova Rukovna
(65)
Tanár
Testalkat:
A maga 170 centijével átlagosnál kissé magasabbnak számít, vékony testalkata az utóbbi időben inkább szikárrá vált.
Vonások:
Finom, jellegzetesen nemesi vonásaival azonnal kitűnik a tömegből
Szem:
Mocsárzöld szemei átható pillantást kölcsönöznek neki, melyet sötét, hosszú szempillái kereteznek.
Haj:
Hosszú, időnként hullámokba rendezett, de legtöbbször szigorúan felkötött mélyvörös haj
Általános öltözet:
Ahhoz képest, hogy hol van és hogyan él, midnig kifinomult, elegáns. mindig akad arra a fizetéséből, hogy olyan kelmét vegyen, ami minőségi, ha nincs is sok ruhája, ügyesen kombinálja a kiegészítőket, és rendkívül vigyáz mind a holmijaira, mind alakjára, így a húsz éve vislet kosztümjei is szinte újnak hatnak.
Első benyomás, kisugárzás:
Már elsőre látszik, hogy nem az a típusú nő, akivel érdemes kekeckedni. Magasra emelt álla, vékony orra , lenéző tekintete azt sugallja, hogy különbnek érzi magát másoknál. Nem sokszor szólal meg, ha nem gondolja érdemesnek arra a társaságot, ilyenkor inkább könyveivel vagy egy csésze teával foglalja el magát, ha viszont mégis kitüntet valakit a társaságával, azzal általában perceken belül vitába bonyolódik, amit általában meg is nyer. Fiatal korában valódi hetedhét országban híres szépség lehetett, mára már túl van a fénykorán, és kissé megfakult, elfonnyadt. De mégis van benne valami, ami nem hagy elmenni mellette, van az a szépség, amin úgy tűnik nem igen fog a kor.
Leírás
Azt beszélik szinte azóta van itt, hogy az iskola akként funkcionál. Talán csak az igazgató és a gondnok van itt régebb óta mint ő. A csinos, elegáns tanárnőről sokféle pletyka és képzelgés kering az egész iskolában, de valójában csak egy bizonyított kapcsolata volt, amit nem is kívánt titkolni, húsz évvel ezelőtt több évig szédítette az akkor még csak huszas évei közepén járó Serggej Ivanovics Vasziljevet, de mióta véglegesen szakítottak úgy vannak egymással, mint a kutya meg a macska. Igencsak szigorú, mégis kifejezetten jól elboldogul a kisebbekkel, a kamaszokkal azonban meggyűlik a baja, főleg a hölgyekkel kritikán aluli a kapcsolata, gyakran hangoztatja, hogy túlképzett Jakutski prostituáltakat képeznek csak.
Karakterkép: