Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Nádor Elián
Születési idő:
1493
Nem:
Férfi
Korszak: Újkor
James Claimond
(16-21)
Kalóz
Testalkat:
Talán kicsit vékonyka, de egyáltalán nem törékeny, magassága pedig jobb esetben is 180 centi körül lehet, viszont inkább alatta.
Vonások:
Erős, jellegzetes áll, kicsit mandulavágású szemek, orra egy hangyánit nagyobb az átlagénál, de nem feltűnően és nem is áll neki rosszul.
Szem:
Valahol a zöld és barna között, talán a legjobb szó rá a mocsár zöld, mandulavágású.
Haj:
Félhosszú, és egy leheletnyit hullámos, gesztenyebarna fürtök keretezik arcát. Legtöbbször kibontva hordja, de alkalom adtán összefogja.
Általános öltözet:
Nincs abban a helyzetben, hogy nagyon megválogassa ruhakölteményeit, így tehát öltözködésben az egyszerűségre és a praktikusságra törekszik, de leginkább a sötét színek dominálnak viseletén. Na meg az, hogy fegyver nélkül egy lépést se tesz.
Első benyomás, kisugárzás:
Nem egy feltűnő jelenség, csupán csak egy nyurga ifjonc hatását kelti, akit az ember a lehető legkevésbé gondolna veszélyesnek. Mindig mosolyog, ha megszólítják nem hajtja el az illetőt, láthatóan kedveli a társaságot, a borittas beszélgetéseket... és a kockajátékokat.
Leírás
„Ami becsületes munkával gyötrelem és izzadtság, az ágyúval és puskával hatalom és szabadság. Célunk ezért rövid, ámde vidám élet.”

1600-1680 között
Nem egy feltűnő jelenség ez a William, sokak számára csak egy újabb kalandra és aranyra áhítozó, nagyravágyó suhanc, mint az összes többi, akit hajóra vet a sors. Jelenleg "A Vándorló Álom" fedélzetén dolgozik, egy bizonyos Elliot Exley alkalmazásában.

1680-tól
Hol itt, hol ott feltűnik a tengeren, általában James Claimond néven... vagy ezeregy másikon. Sok van neki, csak győzd megjegyezni őket.

Karakterkép:
Marcel Castenmiller
Korszak: Modern kor
Korszak: Alternatív jelen