Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Nadia Yekaterina Voronkova
Születési idő:
1964.
Nem:
Korszak: Alternatív jelen
Nadia Yekaterina Voronkova
(16)
Diák
Testalkat:
Mindig is magas lány volt, de az utóbbi két évben úgy nyúlt meg, mint akit húznak. Kamaszos, nyúlánk alakja még csak most kezd kicsit formásodni, nőiesedni. (180 cm and growing)
Vonások:
Bőre porcelán fehér, a legkisebb pír is meglátszik rajta, jellegzetes, határozott vonásai később akár szigorú megjelenést is kölcsönözhetnek neki, de most még nem elég felnőttes hozzá a kiállása, hogy bárki túl komolyan vegye, hiába húzza össze a szemöld
Szem:
Könnyen változó hatást kelt, olykor égszín kéknek tűnik, máskor inkább borongós, szürkés.
Haj:
Sűrű csigákba rendeződő fényes, fekete lobonca kiengedve majdnem a derekáig ér, bár ha kiegyenesítené, bőven a feneke alá érne.
Általános öltözet:
No nem mintha sok választása lenne, de igyekszik csinosan öltözni. Az első azért mindenképp a praktikusság, és hogy melegen tartsa, de ha kimaradt anyagokból valami csinosat készíthet magának, annak kifejezetten örül.
Első benyomás, kisugárzás:
Kemény lánynak tűnik, talán túl keménynek, mintha nem érdekelnék kifejezetten mások érzései. De aki ismeri, tudja hogy helyén van a szíve, és a barátaiért bármit megtenne, még ha elsőre nem is úgy tűnik, hogy felfogja a helyzetek érzelmi töltetét.
Leírás
- Mindössze három éves volt, mikor letették az intézet ajtaja előtt, nem tudni, hogy jó szándék vagy a felelősség elhárítása miatt. - Itt nőtt fel, az intézet lakóit tekinti a családjának, hozzájuk kötődik. - Nem szeretne elmenni innen, érettségi után itt akar maradni tanítani. ( Egyelőre) - Képessége : sebezhetetlenné tudja tenni ideiglenesen egyes részeit.
Karakterkép:
Lorde
Korszak: Modern kor