Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Renmaru S. Orion
Születési idő:
1990
Nem:
Korszak: Alternatív jelen
Renmaru S. Orion
(24)
Gemmárius
Testalkat:
Elég vékony, magassága átlagos, de kisugárzása miatt mégis mintha föléd tornyosulna. Alkata nem mondható igazán nőiesnek, bőre pedig természetellenesen sápadt.
Vonások:
Arányos vonásokat örökölt, arca hosszúkás, szemöldöke szigorú vonalú.
Szem:
Narancssárga, enyhén mandulavágású, pupillája hüllőszerűen hasított.
Haj:
Zöld, csípőig érő, egyenes. Általában laza copfba fogva hordja, hogy ne legyen útban.
Általános öltözet:
Szívós anyagból készült, mozgást nem korlátozó nadrágok, egyszerű pólók, praktikus motoros kabát és csizma, vagy valami hasonló. A magassarkú cipők távol állnak tőle, és bár már kinőtte a szoknyák iránt érzett ellenszenvét, egy bevetésen abban ugrálni mégsem praktikus, így többnyire mellőzi őket. Két füle között hét pár apró fülbevaló van szétosztva, jobb gyűrűs ujján pedig büszkén viseli a (visszafogott, praktikusan egyszerű) blinget ami mutatja, hogy ő bizony már férjes asszony.
Első benyomás, kisugárzás:
Jó hangulatban találtad? Rossz napja volt éppen? Olyanokkal van együtt, akiket ismer és szeret, vagy egyedül futottál össze vele? Valami olyan ügyön dolgozik, ami miatt már napok óta nem alszik? Nem mindegy, hiszen a hűvösen tartózkodótól a mindjárt-leharapja-a-fejed-en át az egészen halványan és békésen mosolygóig bármivel találkozhatsz. De ha nem taszít el rögtön a zöld haj, tetovált bőr és szúrós tekintet, és nem idegesíted fel valami hülyeséggel, nem lesznek gondok. Morog és ugat, de a szíve azért a helyén van.
Leírás


"Idefigyelj, te mocsok. Már ha csak a gondolata is megfordul a fejedben, hogy a családom vagy a barátaim fején egyetlen hajszálat is elgörbíts, a szemed lesz a következő. Egyébként, jogodban áll hallgatni..." - Orion, wasabiba mártott evőpálcikát dugva az éppen lekapcsolt egyén vérző sebébe.


Orion és Kyouji. Art by Clau, ezer köszönet érte. ^^
Karakterkép: