Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Rohányi 'Requiem' Mihály
Születési idő:
1983
Nem:
Férfi
Korszak: Modern kor
Rohányi 'Requiem' Mihály
(0)
Hacker
Testalkat:
Középmagas, átlagos testalkat
Vonások:
Viszonylag jóképű, de ez nem nagyon látszik nagy szakállától
Szem:
Világoskék
Haj:
Sötétbarna, oldalt felnyírva, felül beállítva
Általános öltözet:
A hipster stílusnak megfelelően öltözködik. Szűk farmer, atléta, fekete keretes napszemüveg, stb.
Első benyomás, kisugárzás:
Kinézete eléggé figyelemfelkeltő, nagy szakálla és sok tetoválása miatt. Elsőre sokan csak "köcsög hipster" jelzővel illetik. Barátságos, általában jó kedélyű... ha nem, akkor kínáld meg egy cigivel és mindjárt az lesz.
Leírás
Martion előtt is már érdekelte a számítástechnika, suli helyett is leginkább csak ezzel foglalkozott. Ezt a rossz szokását a Martionban is folytatta. Csak az esze miatt tudta elvégezni az alapoktatást, mert túl sok energiát nem feccölt bele.

Végzés után, nem sok kedve volt továbbtanulni. Eleinte egyszerűbb programozási, weblapszerkesztési melókat vállalt, de aztán rájött, hogy miben van még több pénz. Az egyik nevesebb internet biztonsági szoftverfejlesztőnek kezdett bedolgozni, mint jótevő hacker. Illetve ha valaki más bízta meg hasonlóval, akkor nem volt olyan jótevő. Néha heccből is feltört egy-két oldalt vagy adatbázist.

A hacker körökben Requiemként ismerik, sok haverja is csak ezen a néven szólítja. Ha nekiáll otthon dolgozni, azt a szomszédok is meghallják, a rapzene betölti a lépcsőházat.

Néhány éve viszont valaki olyannak tett keresztbe, akinek nem kellett volna. Háza előtt megállt a nagy fekete autó, kiszállt belőle pár tag és elvitték kocsikázni. Kétségbe esésében még üzent egyet egyik volt munkáltatójának, hátha kihúzzák a bajból, ami be is jött. Rövid úton elrendezte az ügyeket, azóta sokkal tartozik neki.
Most már sokkal jobban odafigyel, milyen melót vállal be, nehogy legyen még egy ilyen kínos eset.

Karakterkép:
Chris John Millington