Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Sarnyai Csaba
Születési idő:
1973
Nem:
Férfi
Korszak: Modern kor
Sarnyai Csaba
(11-35)
Világjáró
Testalkat:
Széltében és hosszában is teljesen jó. Száznyolcvan emígy, kicsit talán cingárak a lábai.
Vonások:
Szív alakú arca nem is lehetne... olyanabb. Nincs rá megfelelő jelző, hegyes orr, kisállatosság, s teljesen más mikor lelkes mozgásban van, mikor szigorúan tekint rád, és mikor szinte kisfiús értetlenséggel dörgöli a homlokát.
Szem:
Barna, befröcskölve némi kékkel (vanilyen), kerek, kellőképpen kifejező. Azon kívül, hogy az ő arcában ül, semmi különleges nincs benne.
Haj:
Már most látszik, hogy nem a bölcs őszülés, hanem a sunyi kopaszodás fogja túl korán az uralma alá hajtani. A színe alapvetően vörösesszőke, de valamilyen okból most olyan, mintha ecsetbe formálták és belemártották volna egy adag hidrogénbe.
Általános öltözet:
Laza, fiatalos. Bő pólók, amiken együtteses, vagy a képregény és sci-fi szubkultúrából származó motívumok az uralkodóak. Mindemellé hátul lekívánkozó farmer dukál, aminek olykor zsebétől az övéig lánc fut, a pénztárcáját is óvva az egyértelmű esztétikai funkción túl. Torna vagy tisza a lábán, és beanie vagy baseball-sapka a fején... ha rohasztóak a körülmények, leginkább akkor hajlandó megválni ezektől. Mintha most szabadult volna egy "D" kategóriás Backstreet boys tribute-bandából.
Első benyomás, kisugárzás:
Imádnivaló egy fazon. Minden arckifejezése külön kis világ, minden mozdulata egy önálló ökoszisztéma, ami miatt tuti, megjegyzed egy életre. Mégis van egy pont ami után visszakozik, megáll a lendület - pofátlan magabiztosságából hiányzik valami íz, és mintha csak ez akadályozná meg abban, hogy tökéletesen uralma alá hajtsa a világot. Tipikus fiatal felnőtt, próbálgatja magát, a határait, végtelenül nyitott és befogadó, mint egy szivacs.
Leírás
Állítólag magyar, de az angolt skót akcentussal beszéli.
Állítólag mérnök, de hihetetlen magabiztossággal tud egy egyszínészes Star Warst lejátszani.
Állítólag keresi önmagát, és ezt annyira komolyan veszi, hogy a világ minden köve alá képes lenne belesni.
Karakterkép:
Simon Pegg
Korszak: Alternatív jelen