Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Sato Narami
Születési idő:
1997
Nem:
Korszak: Modern kor
Sato Narami
(18)
Titkárnő
Testalkat:
Vékony alkatú, alacsony termetű. Ügyes öltözködésének hála nőiesnek is hat, ha épp úgy szükséges.
Vonások:
Kedves arcú, de inkább tömegteremtés: nincs benne első semmi jellegzetes, vagy megkapó.
Szem:
Mandulavágású, barna.
Haj:
Egyenes, sötétbarna, csaknem fekete. Többnyire kontyba, vagy copfba fogva hordja.
Általános öltözet:
Mindig az alkalomnak megfelelő, de általában elegáns: kényelmes kosztümöt visel, ami nem akadályozza a mozgásban, vagy az adott tevékenységében. Könnyen szaladgál magassarkú cipellőkben is. Hétköznapokon kívül viszont szeret kitörni ebből a skatulyából, és lehetetlen ruhakölteményeket felpróbálni, vagy éppen az összevadászott cosplay ruhákat magára ölteni.
Első benyomás, kisugárzás:
Precíz, csendes, elsőre talán nem is tűnik fel a jelenléte. Szolgálatkészen jön és megy, teszi a dolgát, amire utasítják, vagy kérik. Nem panaszkodik, nem pánikol, fegyelmezett. Olyan feladatot kapott, ami elsőre képtelenségnek hangzik? Majd megoldja.
Leírás
Az életem furcsán alakult.
Kisiskolás voltam, amikor a családommal elkerültünk Japánból Athénba. A szüleimen nem látszott, hogy ez törést jelentett volna az életükben, elvégre mindig olyan fajták voltunk, akik hálát adunk azért, amit ránk mért a sors: ahogy lesz, úgy lesz. Mindenből lehet építeni, profitálni, csak meg kell találni a rá való ehetőségeket.
Miben tűnök ki én? Mágusnak inkább praktikai vagyok, mint bámulatos tehetség, de azt mondják, az akarat hegyeket mozgat meg. Megcsinálom, amire megkérnek, és nem szégyenlek megmozgatni minden eszközt ennek érdekében. Nincs lehetetlen.

//Karakterkép: Aoi Miyazaki//
Karakterkép:
Aoi Miyazaki