Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Shiba Amaya
Születési idő:
1375
Nem:
Korszak: Modern kor
Shiba Amaya
(24)
Steiermark birtokura
Testalkat:
Elsőre talán törékenynek tűnik a maga 160 centiméterével, ám kemény kötésű nő. Karcsú és hajlékony formákba rendeződnek vonásai.
Vonások:
Ha egyszer láttad, bizonyos, hogy bármikor felismered, ha újra találkoztok. Egyértelmű, hogy ázsiai származású, de ezen felül is van valami felejthetetlen a vonásaiban.
Szem:
Sötétbarna, élettel teli, mandulavágású szempár
Haj:
Sötétbarna, kissé hullámos hajzuhatag, amelyet szeret kibontva hordani.
Általános öltözet:
Ha emberek között a világban jár, szeret modern ruhákba bújni, ám emberei között vagy ha vendégeit fogadja, szívesen választja a hagyományosabb japán öltözékeket. Állandó "kiegészítője" egy Bishamon nevű hermelin, amely gyakran fonódik lazán a nyaka köré.
Első benyomás, kisugárzás:
Csupa kellem, csupa báj. Kedves, nyugodt a hangja, türelmes a beszéde. Könnyedén hallgat meg másokat, és igazságosan ítél. Nem a látványosság vagy a kegyetlenség az ismérve, inkább a megértés és az elfogadás. Nem titok senki előtt, hogy egy vámpírról van szó, ám ő nem az, akitől az emberek megijednek.
Leírás


A birtokúr
Közismert tény, hogy a környék vámpírjai kérték őt fel, hogy vezesse Steiermarkot, immár több mint háromszáz éve. Nem erőszakos alkat, de nem riad vissza az erőskezűségtől sem, ha szükséges. Gyakorta karol fel fiatal tehetségeket, é segít nekik boldogulni az életben, a gyerekeket pedig különösen szívleli. A döntései sosem nélkülözik az igazságosságot, ez komolyan is foglalkoztatja. A szétszórt likantróp populációt igyekszik legalábbis laza falkákba tömöríteni, számukra lehetőséget biztosítani a nyugodt életre.

Jelleme
Embereit nem félelemmel vagy erővel, inkább bizalommal tartja maga mellett. Kifejezetten jól vág az esze, bár az sem titok, hogy jól forgatja az általában az oldalához erősített katanát. Ezek mellett van némi temperamentuma, szenvedélyes, főleg ha mások életének megóvásáról vagy az igazságosságról esik szó.
Karakterkép:
Kou Shibasaki