Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Silvester the All-Seeing
Születési idő:
középkor
Nem:
Férfi
Korszak: Középkor
Silvester the All-Seeing
(21)
Udvari mágus, Merlin tanítványa
Testalkat:
Magas és nyurga, de nem igazán mondhatni sportos alkatnak, inkább az a természetesen vékony fajta.
Vonások:
Jóképű, ha leszámítjuk az arcát szeme körül csúfító sebhelyeket.
Szem:
Általában sötétkék anyag mögé rejti őket. Valaha barnák voltak, most viszont ködös fehérek, és furcsa heggek veszik körbe őket. Sajnos ezekkel a szemekkel már nem lát.
Haj:
Valahol a világos mogyoróbarna és a sötétszőke között vándorol, tarkóján összefogott copfban tartja.
Általános öltözet:
Az udvari mágusok talárját hordja, bár ritkán lehet vele találkozni a fogadóban szolgálaton kívül, ahol egyszerű nadrágot és inget szokott viselni.
Első benyomás, kisugárzás:
Komoly kiállása és udvari öltözéke az átlagos pórnépet első látásra lehet, hogy távolságtartásra ösztönzi, de nem sok kell hozzá, hogy látszódjon: barátságos, nem zárkózik el mások bajától, és igazából nem olyan karót nyelt, mint ahogy az elterjedt az udvar tagjairól. Nyers, néha morbid humora lehet, hogy néhányaknak nem tetszik, de többnyire saját vaksága a poén forrása, ami meg szokta nyerni az embereket.
Leírás
Egy kis faluban született, egyszerű földművelő család harmadik fiaként. Már gyerekként feltűnt, hogy mágiával bír, és ezt, na meg rendszeres látomásait nem mindenki nézte jó szemmel. Amikor elég idős lett, apja megajándékozta egy karddal és pár tanáccsal, aztán elküldte a városba, hogy találjon magának egy mestert, aki taníthatná. Ő persze nem tette alacsonyra a lécet, és meg sem állt, amíg Camelotba nem ért, ahol addig nyaggatta Merlint, amíg ő taníványának nem fogadta. Az első pár hónap rögösen indult, de a vakságát okozó incidens után egy kicsit lenyugodott, megkomolyodott, és jelentős fejlődésnek indult. Merlin megajándékozta keresztény nevével, és onnantól kezdve hivatalosan is az udvar szolgálatába állt.
Karakterkép: