Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Lakatos Szonja
Születési idő:
1972
Nem:
Korszak: Modern kor
Sybill
(25)
Alkalmi stílustervező
Testalkat:

Tipikus vasalódeszka-típus, fogást nem érdemes nagyon keresni rajta, bár az sem igaz, hogy zörögnek a csontjai. 170 centijével pedig igazán nem egy topmodell alkat.
Vonások:

Szögletes vonások jellemzik arcát, ami igazából egész szép - már ha valakinek tetszik ez a típus. Ő a maga részéről inkább sminkeli.
Szem:

Világos, zöldbehajló kék.
Haj:

Vöröses sötétbarna és vékonyszálú, noha természetesen hullámosodó, hossza egyenesre húzza.
 
Általános öltözet:
Ha másra nem, hát ruhatárára egészen bizonyosan büszke lehet. Munkájából adódóan ugyanis rengetegféle darabbal kell rendelkeznie, ami nem csak mindig jól néz ki, de mindig mindene olyan, mintha ráöntötték volna. Ha eléggé kivágott a felsője, szabaddá válik szegycsontján az élet elemi jele. Sminkjét is öltözetéhez igazítja, így általánosságról nem ebszélhetünk.
 
Első benyomás, kisugárzás:
Kifejezetten jól tartja magát, ráadásul pontosan tudja, mit kell magával csinálnia ahhoz, hogy ne nézzen ki többnek huszonötnél. Holott kora nem titok, megtalálható személy a neten is. Ránézésre egész "helyes nőci", a gondok akkor kezdődnek, mikor kinyitja a száját. Hangmodora többnyire gunyoros, gyakran bántó, sértő. Kőkemény kritikái mögött azonban előfordul, hogy jó szándék áll.
Leírás

"photoshopkrém"

Barátai (már ha lennének), így jellemeznék:

"Bár már benne van a korban, szemmel láthatóan még mindig nem talált önmagára, de munkája mintha megalkuvást jelentene kreatív és kritikus énje között."

"Még mindig úgy viselkedik, mint egy kölyök: éretlen, csökönyös, más igazát soha be nem ismerő, szemtelenkedő. Reszkess, mert a végén nyelvet ölt rád."

"Ide-odajár, csapongó.. nem is tudom, mint egy gyerek, akinek túl nagy nyalókát adtak, az meg nem fér a szájába."

"Ha tippelnem kéne, nem mondanám meg, hogy életmágus. Azoktól az ember azt várja, hogy tiszteljék az életet, szeressék minden formában, ne pedig leszólják és elherdálják."

"Paraszt. Olyan igazi bunkó, ha nincs jó hangulatban, máskor viszont nem csak rendes, de kifejezetten cuki is tud lenni."

"Néha egészen olyan, mintha sportot űzne mások kigúnyolásából, lelkükbe tiprásából. Csoda, hogy ilyen ép a pofikája."

Valójában bárhol össze lehet vele futni, az a találka viszont elég rövid lesz, ha nem bírod a stílusát.

""

Karakterkép:
Louise Pedersen