Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Talján Eszter
Születési idő:
A második millennium
Nem:
Korszak: Jövő
Eesti
(17)
A Konzílium legfiatalabb tagja, Ausztrália leendő császárnője
Testalkat:
Vékony, alacsony alkatú.
Vonások:
Jellemző, karakteres arc, elragadó szépség.
Szem:
Zöld.
Haj:
Ragyogó szőke, hosszú. Ritkán összefogva vagy kontyban hordja.
Általános öltözet:
Lányos, nőies ruhák, általában színesek, de kerüli az összevisszaságot, egyformákat, vagy színben egymáshoz illőket vesz fel. Nagyon csinosan, csábítóan öltözködik, ugyanakkor a divatot nem követi, inkább teremti meg a saját stílusát.
Első benyomás, kisugárzás:
Hideg, fagyos egy kicsit. Ha nem ismered, nem tudod kicsoda is ő, akkor akár egy egyszerű, félénk, visszahúzódó gyereklánynak is tarthatod, aki gyakran mutatkozik a nála kisebb, macit szorongató barátnőjével.
Leírás

Titok az, amit két ember tud, akik közül az egyik halott.

A második millenium körüli években született, pontos születési dátuma a homályba vész. Talán ő sem akar vagy tud emlékezni rá. Nem törődő talan családból származik, ám hamar fény derült jelentős mágikus képességeire, amit a Martion Mágustanoda falai között kamatoztatott. Családi háttere és identitása az iskolában is eléggé megviselte, és szociális érzéke ennek megfelelően nem fejlődött jelentősen. Nagyjából 17 éves volt, amikor depressziója, öngyilkossági hajlama, magányossága miatt a könnyebb utat választotta: maga hullott egy vámpír atya karjaiba, hogy ölelje be. Sok éven át titkolta éjlény voltát, ám mára a legtöbb őt ismerő ember tudja róla, hogy miféle, még ha ennek közvetlen külső jelei nincsenek is.

A vámpírok társadalmi életében csak visszahúzódva vett részt, bár részt vett. Sosem törekedett pozíciókra, egészen addig, amíg talán nagyon sokakat meglepő módon, el nem foglalta Olaf helyét a Konzíliumban. Valójában, amióta tudott a Konzílium létezéséről, erre készült, ő fel volt készülve, ellenfelével szemben.

Zoé
Eesti szerviense, egy tizenhárom évesnek látszó hozzá hasonlóan vékony kislány. Már nagyon hamar a lány vámpírrá válása után mellé szegődött, rossz pletykák között szerelmi viszony van közöttük.

Szöveges DW

Fizikum (6) - Vékony alkatához és alacsony testmagasságához még más lányokénál is sokkal kevesebb erő társul.

Ügyesség (8) - Kicsit csacska. Mindig is az volt, már kislánykorában is inkább ügyetlennek tartották.

Észlelés (11) - Talán idős korára rákényszerült volna, hogy szemüveget is hordjon, ami semmiképp nem állna neki jól. Így viszont éppen egy picivel jobb, mint az átlag.

Megjelenés (18) - Különleges, elbűvölő szépség. Nem csak az ellenkező nemben, de a sajátjában is csábító a külseje. Azok, akik gyerekként ismerték, ma minden bizonnyal nem ismernék meg.

Intelligencia (17) - Vág az esze, mint a legélesebb penge. Gyorsan átlátja a feladatokat, tudományos ismereteket és meg fogsz lepődni, milyen gyorsan számol fejben - igaz, erre elég ritkán van szüksége.

Akaraterő (19) - Amit el akar érni, azt el is fogja előbb vagy utóbb, és inkább előbb. Az első lépcsőfok, ahol túllépte az emberi határokat.

Mágia (19) - Talan szülőktől származik, ám kivételes tehetségére hamar felfigyeltek, mágikus tanulmányainak eredményét csak a zűrös magánélete rontotta le. Képes a legnagyobb varázslatokat is kontrollálni.

ElőnyökHátrányok
Kiváló tulajdonságok4A jövő hiánya I. *4
Veszett tehetség **3A jövő hiánya II. ***4
Könnyű tanulás4Gyenge találat4
Túlfejlett4
Senki sem segíthet4


* Gasztronómia, Kreatív írás, Sport, Emelés, Képzőművészet, Álcázás
** Mentálmágia, Átok, Bűbáj
*** Igézés, Jóslás, Abeomágia
Karakterkép:
Ashley Benson
Korszak: Alternatív jelen