Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Vass Regina
Születési idő:
1987
Nem:
Korszak: Modern kor
Vass Regina
(26)
Informátor
Testalkat:
Magassága olyan 170 centi felett van nem sokkal és inkább csontos, mint húsos megjelenésű. Bizonyos népeknek a fél fogára se lenne elég.
Vonások:
Valami miatt, mintha olyan megmagyarázhatatlanul sunyi lenne. Minden mosolyában, kacsintásában, nevetésében ez érződik.
Szem:
Gesztenyebarna
Haj:
Hangulatfüggő. Általában inkább hosszabb, de a szőke és a sötétbarna között váltakozik, képes egyik pillanatról a másikra átfesteni… de sose megy át az extrémitásba. A munka miatt váltani kell néha, de nem lehet feltűnő.
Általános öltözet:
Inkább törekszik az egyszerű, lezser megjelenésre, mint a proccos kitűnésre. Sokszor látni farmerben, azok közül is a feszülősebb típusúakat, de amúgy bármit magára ölt, ami segítségével képes jobban beleolvadni a tömegbe és több infót megszerezni.
Első benyomás, kisugárzás:
Leginkább attól függ, hogy munka közben, vagy munka után találkozol vele. Ha munka közben, akkor nagy eséllyel te egy potenciális információforrás vagy, akit épp próbál megfűzni, hogy mesélj neki egy-két dolgot. Ilyenkor kifejezetten kedves, nagyon jó hallgatóság, egész megértő. De ha munka után… nos, akkor mutatja ki a foga fehérjét. Nem igazán válogatja meg a szavait, viselkedésben inkább tűnik a tipikus fiús lánynak, akinek hányingere van a romantikus filmektől és a többi lányos maszlagtól… elvileg. Elsőre nagyon úgy tűnik.
Leírás


Ez is egy átlagos éjszaka, ugyanolyan, mint az összes többi. Várod, hogy a főnök felhívjon, hogy hamarosan elindul feléd az autó, azzal a bizonyos szállítmánnyal, amit neked majd kézbesítened kell. Tisztasor, ezzel nincs is probléma. Tény, új fiú vagy még a szakmában, valahol benned van a cidri, hogy mit csinálsz ha lebuksz, de ember, kell a pénz, vagy egy másik kedves ismerős elvágja a torkod. Ilyenkor az ember már inkább pacsizik a gemmáriusokkal, ha elkapják, nincs igazam?
Tehát vársz. Látom én, hogy nem vagy türelmes és meg is értem a dolgot, de valahogy rohadt idegesítő, ahogy a köröket szeled a szobádban, szinte megszédülök tőle itt a fa tetején. Kedvem lenne valami átkot szórni rád, hogy kicsit leállj végre, de ugye… az egyikünknek se lenne szerencsés. Így te is vársz, én is várok és próbálok minden érdekességet megjegyezni körülötted. Hogy mi a kedvenc cigi márkád, hogy milyen típusú prostikat választasz szívesen, hogy mi a kedvenc sorozatod, vagy éppen, hogy mi lehet a legnagyobb félelmed. Nekem ezt tudnom kell, ne vedd a szívedre, mint ahogy téged is a pénz mozgat, úgy nekem is kell valamit termelnem otthonra, ha már az iskolát se tudtam befejezni apám idiótasága miatt.
Szinte egyszerre rikolthatnánk fel örömtelin, mikor látjuk, hogy vééégre csöng a telefonod, ami azt jelzi, hogy megindult a dolog, én pedig végre leadhatom a mentál jelzést a fejeseknek, hogy indulhat az akció, hívhatják a gemmáriusokat… vagy akiket akarnak.
Bár még mielőtt elmennék… odasompolygok a kukádhoz… ó igen, érzem ám én az illatát, ott van benne, ott, ott! Komolyan, így mosómedveként még nehezebb feldönteni ezeket a hülye kukákat, de könyörgöm, így még kevésbé szúrsz ki. Áhá, itt is van, egy papír a főnököd telefonszámával. Istenem, mekkora gyökér vagy, hogy ezt csak így kidobtad… de hé, itt a lényeg… tegy teljesen jó állapotban lévő szalámis szendvics! Hát ezt hogy volt szíved kidobni? Ez még teljesen jó!
Karakterkép:
Martha Streck