Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Vince Róbert
Születési idő:
1970
Nem:
Férfi
Korszak: Modern kor
Vince Róbert
(20)
Könyvelő
Testalkat:
Nagy, és ez magasságában és vállszélességében is megjelenik. Százkilencven centijéhez széles váll dukál, tipikusan olyan, aki kicsattan az egészségtől.
Vonások:
Markáns, szögletes vonásai kellemesek a szemnek. Mosolya sármos, tekintete derűs.
Szem:
Zöldes-kékes, meghatározhatatlan színű, enyhén szarkalábas. Szemüvege szögletes, habár nem lehetne sztk-snak nevezni.
Haj:
Rövid, szőkésbarna, az a fajta, amire az ember azt mondja, hogy jólfésült.
Általános öltözet:
Többnyire öltönyt visel, helytől és évszaktól függően akár világosabbakat is a sötétek mellett. Akkor is elegáns, ha nem visel nyakkendőt.
Első benyomás, kisugárzás:
Elsőre talán semmi különös, csak egy újabb független negyvenes, aki kiállásával akar csajozni. Mikor azonban megszólal, egyértelmű lesz határozottsága és intelligenciája, ami kifejezetten előnyére válik, ha kapcsolatot kell tartani.
Leírás

Talan származású mágusként élete első tizenegy éve meglehetősen egyszerűen telt - az iskolában jó tanuló volt, imádta a természetet, szeretett horgászni, és korán elhatározta, hogy ő márpedig régész lesz, és dinoszauruszok után fog kutatni (kedvence az ichtioszaurusz volt).
Ezen életcéljától elég hamar eltántorították, mikor egy martionos diákcsínyként siklókat csempésztek ágyába. Azóta ki nem állhatja a hüllőket, lábaik számától függetlenül.

Iskolai évei alatt egyre jobban vágyódott haza, édesanyja főztére, a modern tisztaságra, és egy idő után nem is tudott mást elképzelni természetes környezetének.
Tanulmányait végül nem az ELTE-n, hanem a König Államigazgatási karán folytatta, ahol nem csak példás jegyekkel diplomázott, de későbbi feleségét is megismerte, Segesdi Nelli személyében. Diplomáciai tanulmányait követően a Mrázon végzett számvitelt.

A fiatal pár a belváros jobb környékén rendezte be első szerelmi fészkét, s bár igen nagy volt közöttük mindig is a különbség, egy darabig valahogy (leginkább szeretkezéssel) megoldották a gondokat. Ő azonban mikor meglett a biztos anyagi háttér, hiába kezdte mondogatni kedvesének, hogy ideje lenne bővíteni a családot, a nő csak nem gondolkodott még gyerekekben. Ő kertes házat akart kutyával, a nő erre hazaállított egy szakállas agámával, születésnapjára pedig szemes tortát sütött. Mai napig nem tudja, hogy pontosan mikor is volt az a pont, mikor elfogyott a türelme, és válni kívánt az asszonytól.
Mindenesetre 2008-ban szét is mentek, s bár korántsem utálkozva, a másik haját tépve váltak el, azóta sem keresi a nő társaságát.

Megvette álmai házát Vecsésen, két golden retrievere van, és jelen pillanatban könyvelőként dolgozik az MSTV-nél.

//Karakterkép: Toby Leonard Moore//

Karakterkép:
Toby Leonard Moore