Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
William Thatch
Születési idő:
1690
Nem:
Férfi
Korszak: Újkor
William Thatch
(27)
Kalóz, az Anna Királyné Feltámadása kapitánya
Testalkat:
Erős vállas fiú, 179 cm magas, 80 kg.
Vonások:
Fiatalos vonások, csibész mosoly, arca bal oldalán az arcéltő a arccsontjáig egy heg húzódik.
Szem:
Smaragdzöld
Haj:
Hollófekete, vállig érő.
Általános öltözet:
Vérvörös zubbony, alatta fehér ing, mellkasközépig kigombolva. Fekete szövetnadrág ami a csizmája szárába van tűrve. Testén keresztbe vetve fegyveröv, rajta három flintlock típusú pisztoly, derekánál szablya.
Első benyomás, kisugárzás:
Amikor a fedélzetre lép önelégült mosolyra húz szája, élvezettel veszi el mások tulajdonát, ahogy azt apja tette, s méltán rettegnek tőle, akár csak a vén Feketeszakálltól. Kegyetlensége mellé párosuló pénzéhsége teszi félelmetessé. Fiatal kora ellenére kivívta matrózai elismerését, akik a pokol kénköves tűzén át követnék bárhova, ahova kapitányuk tart. A jó alkoholt sosem veti meg, akárcsak a tetszetős nőket sem.
Leírás
Valamikor az 1690-es évek elején született a karibi térségben, Maria de'Santa egyetlen fiaként. Anyja egész életében úgy nevelte, hogy Ő a rettegett Edward Thatch egyetlen fia, apja címének örököse. A sors kegyéből még természetfeletti hatalommal is rendelkezik, édesanyja ugyanis boszorkányként kereste a kenyerét, a kalózok által sűrűn látogott Isla del'Muerte szigeten, ahol gyógyítóként ténykedett. Az ifjú Thatch pedig az állatok irányításába tanult bele alaposabban. Egy sérült kalmár ivadékot saját erejéből gyógyított meg, majd idomította és szoktatta magához. 16 éves korára az el Cabron kalózhajón kötött ki, mint matróz, beletanult a hajózásba, kardvívásba, a lőfegyverhasználatba és fosztogatásba. Gyorsan haladt felfele a ranglétrán, hisz mágikus adottságait is bevetette egyes kalóztámadások során. 24 éves korára saját hajóra tett szert, amelynek az Anna Királyné Feltámadása nevet adta. 27 éves korára pedig híre elterjedt Európa hajós népei között, valamint Ázsiában is.
Karakterkép: