Martion: Alternatív Idők Szerepjáték
Yulian Kirillovics Sazonov
Születési idő:
1964
Nem:
Férfi
Korszak: Alternatív jelen
Yulian Kirillovics Sazonov
(16)
Diák
Testalkat:
Magas, majd 185 centiméter, de inkább vézna, kissé csontos megjelenésű, nem egy erőtől duzzadó jelenségnek tűnik.
Vonások:
Eléggé sápadt, fehér bőrrel áldotta meg a sors, továbbá vonásaiban kifejezetten lágy, még szinte kisfiús a megjelenése.
Szem:
Világoskék, általában szemüveget hord - az emberek többsége kifejezetten kellemetlenül érzi magát, ha azzal a hidegkék szempárral méregeti őket.
Haj:
Rövid, világosszőke.
Általános öltözet:
Általában melegen és praktikusan öltözik, lehetőség szerint inkább sötétebb ruhadarabokat választ. Nem ő lesz a környék divatdiktátora, de nincs is igénye ilyesmire.
Első benyomás, kisugárzás:
Nem tűnik annak a beszédes típusnak, és hát... nem is az. Akad néhány barátja, akivel több időt tölt együtt, velük láthatóan hosszabbra nyúlnak a társalgásai néhány tőmondatnál. Végül is, azért szóra lehet bírni, látványosan nem visszautasító, de azért láthatóan jól végigméri magának azt, aki öt percnél többet akar elvenni az idejéből.
Leírás
Már jó öt éve élvezi az intézmény vendégszeretetét kisöccsével együtt, Swjatoslawval. Kezdetben nem ment zökkenőmentesen a beilleszkedése, azóta olyan pletykák járnak róla, hogy képes ellopni mások emlékeit, a legvadabbak még azt is állítják, hogy energiát tud lecsapolni társaiból, ha ahhoz szottyan kedve.
Nem az a nagy társasági egyed, kell hozzá némi noszogatás, hogy kivegye a közösségi programokból a részét, de általában az öccse vagy a közelebbi barátai rá tudják bírni erre. Láthatóan kifejezetten kötődik az öccséhez és az is elég nyilvánvaló mindenki számára, hogy nagyon védelmezi a gyereket.
Karakterkép:
Jakub Gierszal